קומפוט פירות יבשים ללא סוכר

קומפוט פירות יבשים ללא סוכר צילום: שרי אנסקי
החומרים:
80-100 גרם פרוסות תפוחים יבשים
100 גרם שזיפים יבשים מגולענים
50 גרם צימוקים קטנים
200 גרם משמש מיובש
200 גרם דובדבנים מיובשים
100 גרם אגסים או מנגו מיובש
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הפירות היבשים, מכניסים לסיר נירוסטה ומכסים בחמש כוסות מים. משרים לחצי שעה.
2. מעמידים את הסיר על האש. מביאים
לרתיחה עם אש בינונית?קטנה. מבשלים כ-20 דקות, עד שהפירות מתרככים. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט מים אבל לא מוסיפים סוכר.