קומפוט פירות יבשים ללא סוכר

שרי אנסקי | 1/1/2009 15:50 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קומפוט פירות יבשים ללא סוכר
קומפוט פירות יבשים ללא סוכר צילום: שרי אנסקי

החומרים:
80-100 גרם פרוסות תפוחים יבשים
100 גרם שזיפים יבשים מגולענים
50 גרם צימוקים קטנים
200 גרם משמש מיובש
200 גרם דובדבנים מיובשים
100 גרם אגסים או מנגו מיובש

אופן ההכנה:
1. שוטפים את הפירות היבשים, מכניסים לסיר נירוסטה ומכסים בחמש כוסות מים. משרים לחצי שעה.
2. מעמידים את הסיר על האש. מביאים
לרתיחה עם אש בינונית?קטנה. מבשלים כ-20 דקות, עד שהפירות מתרככים. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט מים אבל לא מוסיפים סוכר.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים