חדשות המסעדות: סדנאות בישול, פסטיבל שף תאכל ובראסרי חדש בפתח תקווה
ארז קומורובסקי מארח את חיים כהן לסדנת בישול גלילית, למשפחת דיטה יש אחות חדשה: קיוסקדיטה, למסעדת ננה בנווה צדק יש שף חדש ובחוות התבלינים בגלבוע מציעים ארוחת טעימות במחיר שווה ועם נוף ממכר

ארז קומורובסקי. צילום: רובי קסטרו
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בארץ לאילתורים מסעירים בחומרי גלם גליליים. טובי השפים בארץ יעלו מדי חודש לגליל לבשל עם ארז קומרובסקי במסגרת בית הספר לבישול גלילי. האורח הראשון הוא השף רפי כהן, שביחד עם קומורובסקי ילמדו את המשתתפים את כל רזי הטיפול בטלה. אחריו במצעד השפים לגליל יעלו אחת לחודש גם חיים כהן, ישראל אהרוני, מאיר אדוני, שרי אנסקי, דרור פילץ, דוחול, יונתן רושפלד ועוד רבים אחרים.
סדנאות נוספות המתקיימות בבית הספר לבישול גלילי: סדנת פוקאצ'ות וירקות, סדנת בשרים, אפיית לחמי שאור, ירקות אורגניים, עשבי בר ועוד. הסדנאות מתקיימות בימים ב',ג', ה' בין השעות: 12:00-16:00. הסדנה הראשונה תתקיים בתאריך 02.02.09 בשעה 12:00
אחות חדשה למשפחת דיטה: קיוסקדיטה
מסעדת דיטה פותחת להרצה את "קיוסקדיטה", שממוקם ברחבה הצמודה למסעדה. הקיוסק יציע מרקים קבועים ומרקים משתנים מדי יום, כריכים וסלטים, במחירי הרצה סופר משתלמים.

מרק דיטה צילום: יח''צ
למסעדת ננה יש שף חדש: רוברט קלוגר
השף רוברט קלוגר הצטרף לשורותיה של מסעדת ננה ומשיק תפריט ספיישלים חדש.

השף רוברט קלוגר צילום: יח''צ
פסטיבל שף תאכל: 84 מסעדות מציגות את תפריט החורף
מסעדות ישראל מנסות לחזור לשגרה ומשיקות את פסטיבל "שף תאכל 7". 84 מסעדות מובילות מרחבי הארץ יציגו את תפריטיהן לחורף 2009. בתפריט הפסטיבל הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-84 שקלים יוצעו מגוון מנות חורפיות כמו מרקים, קדרות, פויקה, טאג'ינים ועוד.

פסטיבל שף תאכל צילום: מיטל סולומון
ארוחת טעימות במסעדת חוות התבלינים בגלבוע
ביום חמישי 22.1.09 תיערך במסעדה, בפעם השנייה, ארוחת טעימות שתכלול מבחר מהמנות המוכרות והאהובות ולצידן מגוון מנות חדשות שיוכנו במיוחד לערב זה. את הארוחה ילוו יינות יקב תבור. מחיר לסועד: 130 שקלים. מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון: 04-6531093.

חוות התבלינים צילום: אלון לויטה
ופרמז'ן, פילה בורי עם שום קונפי ועגבניות על מצע מג'דרת קינואה, קבב סורי עם פיסטוקים במעטפת עלי מנגולד, שיפודי אנטריקוט ברוטב מרסלה על מצע שומר קלוי ועוד.
RASKA: בראסרי עם טאצ' אסיאתי נפתח בפתח תקווה
בראסרי אורבני עם טאץ' אסיאתי נפתח במתחם העוגן השוקק של פתח תקווה. על העיצוב אחראית קורין גרשון מסטודיו 2k, ששילבה לוק ניו יורקי אורבני עם אלמנטים אסיאתיים. על התפריט אמון שף אבישי לוי (לשעבר Frame שברמת החייל) שיצר מטבח עכשווי עם נגיעות אסיאתיות, מלא תשוקה ואהבה לאוכל ולטעמים עזים.

ראסקה צילום: יח''צ
הביסטרו שף הגנס ברמת השרון עובר למתכונת 24/7
בשורה טובה לציפורי הלילה: הגנס ביסטרו שף פתוחה מעתה 24 שעות ביממה ומציעה תפריט לילי מיוחד, שילווה במוזיקה שינגן די ג'יי ובהופעות חיות שיתקיימו מפעם לפעם. ויש גם דיל משתלם: 1+1 על כל האלכוהול.
משה סנה 199 (בין תחנת דלק פז והכפר הירוק), רמת השרון.