טרטר פילה בקר אסיאתי
מתכון של יובל הימן

טרטר פילה בקר אסיאתי צילום: יובל הימן
60 גרם פילה בקר
רבע גבעול בצל ירוק
בצל שאלוט
חצי סנטימטר ג'ינג'ר קצוץ
רבע שן שום
כף ורבע
סויה
כף ורבע מיץ לימון
כפית שמן שומשום
כפית שמן צ'ילי
כף שמן זית
מלח (בהתאם למליחות הסויה)
אופן ההכנה: קוצצים את הפילה לחתיכות קטנות. קוצצים דק את הבצל הירוק והשאלוט ומכניסים לקערה עם הבשר. מגרדים את הג'ינג'ר וכותשים את רבע שן השום. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מגישים מיד.