טרטר פילה בקר אסיאתי

מתכון של יובל הימן

יובל הימן | 9/2/2009 12:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
 
טרטר פילה בקר אסיאתי
טרטר פילה בקר אסיאתי צילום: יובל הימן

60 גרם פילה בקר
רבע גבעול בצל ירוק
בצל שאלוט
חצי סנטימטר ג'ינג'ר קצוץ
רבע שן שום
כף ורבע
סויה
כף ורבע מיץ לימון
כפית שמן שומשום
כפית שמן צ'ילי
כף שמן זית
מלח (בהתאם למליחות הסויה)

אופן ההכנה: קוצצים את הפילה לחתיכות קטנות. קוצצים דק את הבצל הירוק והשאלוט ומכניסים לקערה עם הבשר. מגרדים את הג'ינג'ר וכותשים את רבע שן השום. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מגישים מיד.




כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים