300 גרם של אושר: ביקור במיט-בול המתחדשת

ההמבורגרים של מסעדת מיט-בול המתחדשת בראשון לציון הם בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו, לצד צ'יפס ובירה. יעל פז-מלמד מצאה שילוב מנצח בין מחיר הוגן לקציצה עסיסית. אז מה אם זה בראשון לציון?

יעל פז-מלמד | 10/3/2009 11:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
ההמבורגר של מיט-בול
ההמבורגר של מיט-בול צילום: דן פרץ

הסיפור הזה הוא על שלושה גברים צעירים שהחליטו לפני ארבע שנים לפתוח מסעדת המבורגרים קטנה בראשון לציון, והיום הם בעליה של מסעדת המבורגרים גדולה באותה עיר. הסיפור הזה הוא על כוחן של נחישות, חריצות, ומקצוענות, עד אחרון הפרטים. בלי שום ויתור. מה שצריך להשקיע כדי שהכל יהיה הכי טוב שאפשר - משקיעים. גם אם צריך למצוא דרכים לפרנס את המשפחות בלי לקחת משכורת. גם אם חייבים לעבוד מהבוקר ועד השעות המאוחרות של הלילה. הסיפור הזה הוא על שלושה גברים צעירים שהבינו שהדרך אל הגשמת החלום לא קלה, לעתים סיזיפית, דורשת מחויבות והתגייסות בלי פשרות. אבל כשלבסוף החלום הזה מתגשם, אין גבול לאושר ולסיפוק, ולתחושת הניצחון הגדול.

עודד, נדב ואלכס חברים מהמילואים. שנים רבות הם כבר מכירים אחד את השני. לפני כארבע שנים החליטו לעזוב את עבודתם, לקחת כל גרוש שיש להם ולפתוח מסעדת המבורגרים. הבחירה נפלה על ראשון לציון, שלמרות שיש בה 250 אלף תושבים, את מספר המסעדות הטובות שבה אפשר למנות על אצבעות שתי ידיים.

השלושה מצאו מקום לא גדול באזור התעשייה, שיפצו אותו מהיסוד, עיצבו אותו באופן מינימליסטי, השקיעו בעיקר במטבח, וכמובן בגריל גדול, שעליו מניחים את ההמבורגרים. השמועה על ההמבורגרים המעולים והזולים יחסית של מיטבול עברה מהר, ועד מהרה הפך המקום למקום מפגש של רבים. תור גדול החל משתרך בכניסה מדי יום, והמקום היה צר מלהכיל את כל המבקשים ליהנות מארוחה טובה במשהו כמו 50 שקלים.
סופר בול

לפני כחצי שנה הוחלט לקחת שוב את כל מה שיש, לחזור לעבודה מטורפת סביב השעון, ולעבור למקום אחר, שנמצא מעבר לכביש, גדול הרבה יותר. הפעם הם כבר לא חסכו על שיפוץ המקום, והלכו גם עליו בגדול. יצאה בונבוניירה אמיתית. משהו שמזכיר מאוד דיינר אמריקאי, אבל עם הרבה יותר סטייל ועדינות. מקסים. אנחנו - שלא אחת נסענו עד ראשון כדי ליהנות מההמבורגרים של מיט-בול - היינו, כמובן, בין הראשונים שהגיעו למקום החדש, כדי לגלות לא רק את יופייה ונעימותה של המסעדה החדשה, אלא גם את השדרוג שעבר האוכל שם. בעיקר ההמבורגרים, אבל לא רק.
 

מיט-בול המתחדשת
מיט-בול המתחדשת צילום: דן פרץ
פתחנו בנתחוני עוף מצופים בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק, כנפיים מתקתקות חריפות, טורטיות במילוי גביס נות ובשרים מעושנים ופטריות יער עם חמאה ושום.

המחיר של כל מנה הוא כ-30 שקלים, והמנות גדולות מאוד וטעימות מאוד. ואז הגיעו ההמבורגרים. צקצוקי השפתיים והתשבחות עלו על גדותיהם. הבשר המשובח שמשתמשים בו כאן להכנתם, הטחינה הגסה שלו, מומחיות העשייה - הכל בדיוק במידה הנכונה. הצעיר לקח מיטבול 300 גרם (40
שקלים), אמרנו לו שהוא השתגע, אבל הוא לא הותיר פירור על הצלחת.

הבעל התענג על מיטבול צ'פוטלי 250 גרם (38 שקלים), אמרתי לו שהוא השתגע, אבל גם הוא התענג על כל ביס ולא הותיר פירור. אני הלכתי על צ'יקן בורגר 250 גרם (36 שקלים), אמרו לי שהשתגעתי, אבל גם אני לא הותרתי פירור. כמובן שלא ויתרנו על מנת שבבי הבצל האהובה עלינו (12 שקלים), ועל מנה גדולה של שעועית ירוקה מוקפצת ונהדרת (16 שקלים).
 
הכל במידה הנכונה
הכל במידה הנכונה צילום: דן פרץ
סך הכל, החשבון לשלושה, כולל בירות, היה כמאתיים שקלים - מה שהופך את מיט-בול למקום מומלץ במיוחד. מצד אחד אפשר בכיף לבלות שם ערב, אפילו לחגוג משהו, שכן המקום אינו נופל במראהו ממסעדות יוקרה, מצד שני התקציב מתאים לימי מיתון וחיסכון. שילוב מנצח. ואם תגיעו אחרי 11 בלילה, תוכלו ליהנות מאותם ההמבורגרים, עם אותן התוספות, וזה יעלה לכם 32 שקלים הכל יחד, או קצת יותר אם תוסיפו בירה, ויש להניח שתוסיפו.


מיט-בול, דרך המכבים 8 ראשון לציון, טלפון: 03-9646468

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים