סלט עגבניות של סבא משה
טוויסט מושקע ומפנק לסלט "דודו" (עגבניות, שום, פלפל חריף), והכל בזכות הקילוף של העגבניות מראש. מעט השקעה בשביל שילוב מנצח.

סלט עגבניות צילום: יובל הימן
10 עגבניות
1-2 פלפל חריף
4-5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
מלח
ההכנה:
1. חורצים בראש כל עגבנייה x בעזרת סכין חדה. מכניסים את העגבניות לסיר עם מים רותחים למשך 30 שניות.
2. מוציאים את העגבניות לקערה ויוצקים עליהן מים
קרים. מקלפים וחותכים לקוביות גדולות.
2. פורסים את השום לפרוסות דקות וגם את הפלפל החריף.
3. שמים הכל בקערה. מוסיפים שמן ומלח לפי הטעם ומערבבים.