ארוחת צהריים קייצית: טאטקי בקר

לא מאוד מהיר, וגם לא מאוד נוח להכנה, אבל נתחוני פילה המונחים על הצלחת מסדרים ארוחת צהריים קייצית למהדרין. מתכון של מסעדת ג'ירף

nrg מעריב | 29/6/2009 10:49 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים לארבע מנות:

טאטקי בקר של ג'ירף
טאטקי בקר של ג'ירף צילום: יחסי ציבור
חצי קילו פילה בקר נקי ממרכז הפילה
כפית טוגרשי (תערובת תבלינים יפנית)
חופן עלי מיקרו
2 בצלצלי שאלוט פרוסים לפרוסות דקות
6 צ'ילי אדום חריף טרי פרוס לטבעות דקות אלכסוניות
4 שיני שום כתושות ומטוגנות בשמן עמוק עד לפריכות (יש לשים לב שלא יישרף) עד לקבלת גוון זהוב

לרוטב:
6 כפות  שמן זית איכותי
100 ג' סויה (רצוי קיקומן) – 4 כפות
3 כפות מיץ לימון טרי
חצי כפית שום כתוש
מערבבים יחדיו  ליצירת  הרוטב

אופן ההכנה:
1. מערבבים את חומרי הרוטב ליצירת רוטב אחיד.

2. מצפים את פילה הבקר בטוגרשי, וצורבים את נתח הפילה במחבת לוהט מספר שניות בכל צד, מניחים להתקרר.

3. פורסים את פילה
הבקר לפרוסות דקות.

4. מסדרים בצלחת הגשה את פרוסות הפילה, עליהן מפזרים עלי מיקרו, פרוסות שאלוט, פרוסות צ'ילי, והשום פריך.

5. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים