כבדי עוף מוקפצים ביין אדום
הכבד אמנם כבד, אבל אם הוא מוגש בצהרי היום, אפשר להסתפק במצע של חסה פריכה ורוקט ולהפוך אותו למנה קלילה להכנה ולאכילה. השף בני קריספין מציע להקפיץ אותו ביין

כבדים ביין אדום צילום: יחסי ציבור
1 ק"ג כבדי עוף
1 בצל פרוס
5 כפות שמן קנולה
4\3 כוס יין אדום
1.5 כפית סוכר
1 כפית חרדל
2 כפיות מרק בצל קנור
2\1 כפית טימין
מלח
פלפל שחור גרוס
ההכנה:
1. מטגנים במחבת חם פרוסות בצל עד להזהבה.
2. מוסיפים כבדים וממשיכים לטגן עד אשר הם ורודים מבפנים.
3. מוסיפים יין אדום
וסוכר ומצמצמים את הרוטב.
4. מוסיפים חרדל, מרק בצל, טימין ופלפל ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מומלץ להגיש עם פירה.
בני קריספין הוא שף הבית של קנור