ג'ין, בלי טוניק: ארוחת אלכוהול על בסיס ג'ין
הג'ין הוכרז כבר רשמית כטרנד החם בגזרת האלכוהול ובקרוב נשתה יותר ויותר קוקטיילים על בסיסו. השפית סבינה ולדמן והברמן רועי לשניאק רקחו עבורכם ארוחה בהשראתו

סביצ'ה מוסר בתחמיץ ג'ין וטרגון מונח על מלפפונים וצנונית
צילום: נעם וינד
סביצ'ה מוסר בתחמיץ ג'ין וטרגון על מלפפונים וצנונית
בא לכם עוד ארוחת אלכוהול?סשימי וקוקטייל על בסיס וודקה
מתכון של השפית סבינה ולדמן, מסעדת רוטשילד'ס קיטשן
החומרים:
200 ג' פילה מוסר חתוך לקוביות של 1X1 ס"מ
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות בעזרת קולפן
4 צנוניות פרוסות דק
חצי בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
חצי צ'ילי אדום קצוץ דק
עלים
מופרדים מ-2 ענפי טרגון
עלים מופרדים מ-2 ענפי נענע
גרדה מלימון אחד
מיץ מ-2 לימונים
חצי כפית זעתר יבש
1 צ'יסר ג'ין
8 כפות שמן זית
מלח גס
4 כפות קרם פרש
ההכנה:
1. בקערה מערבבים את המוסר, צנונית, מלפפון, בצל, צ'ילי, ג'ין, שמן זית, גרדה ומיץ לימון.
2. מתבלים במלח ומסדרים על צלחות הגשה.
3. מפזרים מעל מעט זעתר, עלי טרגון ונענע מופרדים. מניחים מעל כף קרם פרש ומגישים.

הר מג'סטי. קוקטייל על בסיס ג'ין
צילום: נעם וינד
הר מג'סטי
קוקטייל על בסיס ג'ין של רועי לשניאק, בית הספר לברמנים ותרבות השתייה "זמן אמיתי"
החומרים:
40 מ"ל ג'ין
15 מ"ל סאוור
20 מ"ל שמבורד (קרם דה קסיס)
סודה
כוס: היי-בול.
ההכנה:
בניה של כל המרכיבים לתוך הכוס המלאה בקרח וסגירה עם הסודה.
קישוט:
פלח לימון בתוך הכוס.