למכורים כבדים: פאי פרג

אוהבי הפרג לא צריכים שכנוע כדי להעדיף אותו על שוקולד. למי שצריך, נזכיר שהוא עשיר בסידן, מגנזיום, אבץ וחומצה לינולאית שמורידה כולסטרול. עוגה לשבת

nrg מעריב | 11/6/2010 8:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

חומרים לבצק הפאי:
270 גר' קמח
180 גר' חמאה
3 כפות מים קרים
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון

הכנת הבצק:
- מערבלים את כל חומרי הבצק מעבד מזון עד שנוצר כדור בצק.
- שמים שליש מהכמות בצד עבור רצועות בצק.
- מרדדים את הבצק, משטחים במערוך, מצמידים לתבנית וחותכים את השוליים.
- מכניסים למקפיא ל20-25 דקות.

חומרים למלית פרג:
 300 גר' סוכר
1 וחצי כוס חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגורדת
75 גרם צימוקים
5 כפות פרורי ביסקוויט

הכנה:
• להרתיח חלב עם סוכר, לבשל עד שרותח.
• להוסיף את שאר החומרים, להמשיך לבשל עד שמבעבע ולקרר.
• לשטח את מלית הפרג על

קלתית הבצק.
• לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב ולמרוח בביצה.
• לאפות בחום של  °180 במשך כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.


מתכון של הקונדיטור בן עמי ברתיני-שביט מרשת הקונדיטוריות "בן עמי".

צילום: יח''צ
פאי פרג. אין סיבה לאכול עוגות פרג רק בחג צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים