אמביציה מתוקה: הזוכה בתחרות "העוגה של המדינה"
תחרות העוגות של מגזין "גורמה" הסתיימה עם זוכה מפתיעה: עוגת גבינה עם ריבת חלב. הזוכה המאושרת, קצת דומה לשמלת כלה סופר רומנטית, גברה על 520 עוגות שהתחרו בה

העוגה של איריס שם טוב, הזוכה בתחרות ''העוגה של המדינה''
צילום: שי בן אפריים
אל אירוע הגמר שהתקיים ביבנה, העפילו עשרה אופים מכל רחבי הארץ ובידיהם העוגות המשובחות. תצוגת העוגות המרשימה עשתה לכולם חשק לקחת מהן פרוסה ואולם לפני כולם טעמו אותן השופטים: השוקולטייה רואי גרשון - בעל המותג ROY שוקולד, רינת צדוק - קונדיטורית ומרצה במגמת הפטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים", אפרת כהן - מנהלת שיווק חברת קיי-ויז'ן המייצרת את המותג "דיש-וויש", שלומי בר עוז - מנהל סניף הדקל ביבנה ואופה
חובבן ומלי זיידמן, כתבת מגזין "גורמה", שגם הנחתה את האירוע. כל אחד מהשופטים טעם מהעוגות, העניק להן ציון ונימק עם הסבר מלומד.
למקום השני הגיעה "עוגילידה" של צולי הרשקורן מחדרה, שזכה בקורס פטיסרי בשווי 9,800 שקל בבית הספר "בישולים". למקום השלישי העפילה "עוגה ישראלית" של שגית בן יהודה ממושב שמשית, שזכתה עם חבריה במוצרי דיש וויש בשווי 600 שקל. כל המתכונים, התמונות והסיקור המלא – במגזין "גורמה" הבא.

מקום שני - ''עוגילידה'' של צולי הרשקורן מחדרה
צילום: שי בן אפריים

המקום השלישי - ''עוגה ישראלית'' של שגית בן יהודה ממושב שמשית
צילום: שי בן אפריים