אמביציה מתוקה: הזוכה בתחרות "העוגה של המדינה"

תחרות העוגות של מגזין "גורמה" הסתיימה עם זוכה מפתיעה: עוגת גבינה עם ריבת חלב. הזוכה המאושרת, קצת דומה לשמלת כלה סופר רומנטית, גברה על 520 עוגות שהתחרו בה

nrg מעריב | 25/10/2010 15:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: עוגה,עוגה
עוגת גבינה עם נגיעות ריבת חלב וקרם קפה, היא המנצחת בתחרות "העוגה של המדינה" שארגן מגזין "גורמה" מבית "את". העוגה, שהגתה איריס שם טוב, סטודנטית לביולוגיה בת 24 מחולון, גברה על 520 עוגות אחרות, ובאירוע הגמר גברה על תשע עוגות נוספות וזכתה בפרס הראשון: מטבח חדש בשווי 25 אלף שקל, מתנת מטבחי הדקל. מתכון העוגה הזוכה יפורסם במגזין "גורמה" הבא.
צילום: שי בן אפריים
העוגה של איריס שם טוב, הזוכה בתחרות ''העוגה של המדינה'' צילום: שי בן אפריים

אל אירוע הגמר שהתקיים ביבנה, העפילו עשרה אופים מכל רחבי הארץ ובידיהם העוגות המשובחות. תצוגת העוגות המרשימה עשתה לכולם חשק לקחת מהן פרוסה ואולם לפני כולם טעמו אותן השופטים: השוקולטייה רואי גרשון - בעל המותג ROY שוקולד, רינת צדוק - קונדיטורית ומרצה במגמת הפטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים", אפרת כהן - מנהלת שיווק חברת קיי-ויז'ן המייצרת את המותג "דיש-וויש", שלומי בר עוז - מנהל סניף הדקל ביבנה ואופה

חובבן ומלי זיידמן, כתבת מגזין "גורמה", שגם הנחתה את האירוע. כל אחד מהשופטים טעם מהעוגות, העניק להן ציון ונימק עם הסבר מלומד.

למקום השני הגיעה "עוגילידה" של צולי הרשקורן מחדרה, שזכה בקורס פטיסרי בשווי 9,800 שקל בבית הספר "בישולים". למקום השלישי העפילה "עוגה ישראלית" של שגית  בן יהודה ממושב שמשית, שזכתה עם חבריה במוצרי דיש וויש בשווי 600 שקל. כל המתכונים, התמונות והסיקור המלא – במגזין "גורמה" הבא.

צילום: שי בן אפריים
מקום שני - ''עוגילידה'' של צולי הרשקורן מחדרה צילום: שי בן אפריים

צילום: שי בן אפריים
המקום השלישי - ''עוגה ישראלית'' של שגית בן יהודה ממושב שמשית צילום: שי בן אפריים
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->