אנסקי מציגה: שוק הנמל המקורה החדש בתל אביב
שוק הנמל המקורה שנפתח אתמול בתל אביב אמור להיות התשובה הישראלית לשווקי ענק עולמיים, כמו ה"בוקריה" בברצלונה וה"בורו" בלונדון

יזמי השוק מבטיחים שאצלם לא ימכרו עגבניות נפוחות ממים כמו שמוצאים בסופר ושלצד קניות אפשר יהיה גם לאכול בדוכנים נקניקיה מעשה יד עם כרוב כבוש ובירה מקומית, לעבור סדנה לפילוט דגים ולקנות ספרי בישול.
המסעדנים יורם וארי ירזין יפעילו במרכז השוק מסעדת שוק כמו בברצלונה, שתציע טאפאסים טריים וגם חנות קפה מדרום איטליה, ודוכן של מיצי פרות טריים. מסעדה נוספת שתעבור בשוק היא "קלופס" - מסעדת אוכל יהודי של יענק'לה רוט ואחותו חנה רובין.
אורי שפט יפתח במקום מתחם של "מאפיית לחמים", בו ייאפו ויימכרו לחמים, מאפים, עוגות ועוגיות טריים. את תחום הבשרים ינהיגו תמיר לוי ונדב מיר, בעלי "מו ומו" שימכרו בשוק סטייקים, עגלים לבישול, בשרים לקדירות וצלי לצירים ומוצרי שרקוטרי שונים. חיתוך הנתחים יעשה לנגד עיני הלקוח מתוך גושי בשר גדולים, כמו גם קשירות וחיתוך נתחים מיוחדים.
עמרי לוטן ועדי בלק מקיבוץ מבוא חמה מפעילים דוכן של דגים ופרות ים טריים בשוק שיהיו בו שרימפס מהים התיכון וסיגליות (הלובסטר המקומי) ודגי ים ובריכה. השניים יפלטו את הדגים לנגד עיני הלקוחות וגם יכינו במקום סביצ'ה.
זיו ויונית שוורצמן ממושב נטעים, שעוסקים בחקלאות אורגנית מפעילים בשוק יפתחו חנות אורגנית של ירקות ופירות וביצים חומות. דידייה ומרסייה לבקוביץ מפעילים במקום שרקוטרי כשר עם נקניקים מתוצרת בית, טרינים, ממרחי פטה, מאפים עם עגל חלב, הודו ממולא ורוסטביף. בשוק תפעל גם חנות גבינות של "באשר פרומז'רי" - מותג הגבינות משוק מחנה יהודה שלו כ- 850 סוגי גבינות מהארץ והעולם ועוד.
בכל סוף
שוק הנמל פועל בימים שני עד שבת. החנויות והדוכנים פועלים מ-7:30 עד 19:00, המסעדות מ-12:00 עד חצות.