מוות לריבת התות: עקב השרב גלידת תות במקום ריבה
עקב השרב גואה יוזמה קולינרית להחליף את ריבת התות בסופגניות בגלידת תות. מה השלב הבא, נרות חנוכה עם מאווררים?

סופגנייה עם גלידת תות של ''קונו''
צילום: תלפז תקשורת
בתל אביב מוכרים זו כבר שנה שנייה ב"שקד" אספרסו-בר וגלידריית בוטיק את ה"סופגלידה" שהשנה הופכת לרלוונטית במיוחד - שילוב בין סופגנייה חמימה לגלידה קרה שעליו, כיאה לתל אביביים, כבר גובים 18 שקלים. בתמורה מציעים ארבעה סוגי גלידה איכותיים כמילוי: סופגליגדה עם גלידת
קרם פטסייר עם פירות יער ורוטב שוקולד ברנדי, סופגלידה עם גלידת מרנג לימון ורוטב פירות יער, עם גלידת שוקולד תפוז סיני ורוטב וניל צרפתי ועם גלידת פקאן ורוטב טחינה מתוקה. הסופגלידה זמינה 24 שעות ביממה בנמל תל אביב.

סופגלידה של גלידריית ''שקד''
צילום: יעל צור