גזר-גזר: סלט גזר גמדי עם ג'ינג'ר כוסברה ובוטנים
הוא גמדי, אבל הוא גזר אמיתי, ואפשר בקלות לשלב אותו בסלטים ותבשילים של הרגע האחרון, בעיקר אם שולפים אותו מהמקפיא. מוקדש לממהרים וגם לממהרות
1 שקית (800 גרם) גזר גמדי קפוא
1/2 כפית ג'ינג'ר יבש טחון או כפית גדושה ג'ינג'ר טרי, מגורר
4 כפות עלי כוסברה טריים שטופים וקצוצים דק
4 כפות בוטנים מלוחים קלויים, קלופים וקצוצים דק
כף שמן שומשום או שמן תירס

לשלוף מהמקפיא ולהכין. סלט גזר גמדי.
נלי שפר
ההכנה:
1. מבשלים את הגזר ומסננים.
2. מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים את הג'ינג'ר ומטגנים כחצי דקה על להבה בינונית תוך ערבוב.
3. מוסיפים
את הגזר ומערבבים כחצי דקה נוספת.
4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה טרייה ובוטנים ומגישים.
ניתן להגיש חם או קר
המתכון באדיבות חברת "סנפרוסט".