שנה חדשה: איך חוגגות המסעדות?

לכבוד חגיגות השנה החדשה מכינות לכם עשרות מסעדות ערב מושקע שזומם להשאיר אתכם עם חיוך גדול ובטן מלאה. עכשיו רק צריך למצוא בן זוג ושולחן פנוי. בהצלחה

nrg מעריב | 28/12/2010 13:07 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מרכז

באגסי ביסטרו בר: ארוחה מיוחדת בשני סבבים, מוזיקה טובה ורקדנית בטן. 
מה בתפריט? ראשונות לבחירה - מרק קרם ערמונים/ מרק קרם שום וגבינת עיזים/ שק פילו ממולא בקרם בטטות תנור, גבינות עיזים ואגוזים ברוטב בלו צ'יז מעל ועוד. עיקריות: תבשיל אהבה: צוואר טלה ובשר עגל ביין, בהרט ורוזמרין על פירה ערמונים ובצלצלי שאלוט מזוגגים/ קדרת זנב שור ולחי עגל במרלו ופורט על קוסקוס קינואה ועדשים שחורות

"קוויאר" בתפוז ושום קונפי/ פילה סלמון בשום ויין לבן לצד קרם פולנטה, פרמז'ן ואספרגוס חלוט/ ניוקי ערמונים, חמאת כמהין ושמפנייה אספרגוס ופרמז'ן מיושן ועוד. לקינוח: טארט לימון לצד תותים וקצפת/ פונדו פונדאנט לצד פירות אקזוטיים וגלידת וניל/ עוגת שוקולד חמה של פעם עם קצפת גלידה והרבה דובדבנים ועוד.
מחיר: סבב ראשון (החל מ-18:30) - 280 שקל לזוג, סבב שני - 395 שקל לזוג.
פלורנטין 26, תל אביב, 03-6813138.

שמפינה: את שנת 2011 יקבלו בבר בחגיגה שכולה מוקדשת לחבל שמפיין שבצרפת עם תפריט אוכל מיוחד, זיקוקים ואטרקציות מבעבעות - החל מהגרלת בקבוקי שמפניה וכלה בתוויות כיתוב אישי לבקבוקים.
מה בתפריט? תפריט הסילבסטר יציע בחירה בין שלושה מאזטים, סלט ושתי מנות ביניים מהתפריט, עם בקבוק שמפניה בילקאר סלמון או בקבוק של שמפנייה מואט שנדון במחיר אטרקטיבי. בנוסף, ייהנו האורחים מתפריט טעימות המציע לחובבי השמפניה מגוון מהמשקה המלכותי. התפריט יציע שלוש כוסות שמפניה: בילקאר סלמון,  מואט שנדון ואיילה, במחיר מבצע של 120 שקל.
רוטשילד 32 תל אביב 03-5608852.

ויקי כריסטינה: טיול קולינרי במחוזות ספרד, עם רקדנים, מוזיקה וחום לטיני.
מה בתפריט? בין המנות שיוגשו: סלט תמנון גליסיאני, ארטישוק ירושלמי ופמנטון - פפריקה ספרדית חריפה ומעושנת, פילה בקר על פירה סלק ואגוזי מלך, פאייה פירות ים, ירקות שורש וזעפרן.
מחיר: 250 שקל לסועד.
מתחם התחנה בנווה צדק, תל אביב. 03-7367272.

רשת בנדיקט: סילבסטר בסימן שמפניה. ארוחת הבוקר שתפתח את 2011 תוגש החל מיום שישי ה- 31 בדצמבר, למשך שבוע ימים, 24 שעות ביממה.
מה בתפריט? הארוחה כוללת בליני מקמח כוסמת עם סלמון מעושן, גבינת מסקרפונה, קוויאר, מוגש עם גבינת ברי, רוקפור וגרוייר, קרקרים, סלט ירוק עם רוטב קיסר ופרי העונה, שתיה חמה או קרה ובקבוק קווה אישי.
מחיר: 109 שקל לסועד.
האצ"ל 1, הרצליה, 09-9580701. בן יהודה 171, תל אביב, 03-5440345, שדרות רוטשילד 29, תל אביב, 03-6868657.

מסעדת פושקין: תפריט מיוחד וספיישלים של השף גלעד פלד, על רקע הרכב 7 נגנים שיתארחו במהלך הערב בליווי וודקה יין ושמפניה.
מה בתפריט? מסרטן שו פרואד על קרפצ'יו תמנון, שורט ריב בורגיניון ופום פירה עם פטריות כמהין שחורות מפריגור ועד לפנקוטה קוקוס ושוקולד לבן עם קרם מנגו, זיתים מסוכרים וקציפת פינה קולדה.
מחיר:  1,250 שקל לסועד.
רח' מונטיפיורי 27, תל אביב. 03-5251501.

רשת המסעדות אגאדיר: ארוחת סילבסטר ייחודית, בניצוחו של השף יענקל'ה שיין והופעות חיות של די ג'יי נבחרים.
מה בתפריט? קוקטייל סילבסטר לבחירה (2 יחידות), מנה ראשונה לבחירה, מנת "המבוגר סילבסטר"- המבורגר בקר 250 גר, בתוספת מדליון כבד אווז מלווה בצ'יפס טבול פרמז'ן ושמן כמהין (2 יחידות) ולסיום מתוק בונבוניירה חגיגית. בקוקטיילים: 3 קוקטיילים חגיגיים - קוקטייל "מונין תות"- עשוי תותים טריים וקאווה מבעבעת,  קוקטייל "תות שמפיין" - סורבה תות עם מונין תות ונגיעת סאוור מוגש עם קאווה, וקוקטייל "בלאדי רויאל "- מונין פירות יער וקאווה.
מחיר: 190 שקל לזוג.

אגאדיר הרצליה, אגאדיר הוטל בנמל תל אביב, אגאדיר ראשל"צ, אגאדיר אילת ואגאדיר חיפה. להזמנות: *5690.

דרור כץ
שמפינה בר. דרור כץ

אספרסו בר מנדרין: אספרסו בר מתקשטת לכבוד השנה האזרחית החדשה בצבעים אדום, כחול ולבן. קונספט הערב, ברמת העיצוב ועד התפריט, יהיה אמריקאי.
מה בתפריט? ראשונות: מרק וקרוטונים + טבעות בצל\ כנפיים ברוטב ברביקיו\ תפ"א ממולאות בגבינה\ מנת שרימפס. עיקריות: המבורגר עם מטבלים ובייקון  ספריבס ברוטב ברביקיו עם תוספת חמה (ירקות גינה עם ציר בקר\ פירה\ סטייק צ'יפס), NY סטריפ סינטה עם תוספת חמה ופאי צמחוני. קינוח: וואפל אמריקאי\ אמריקן אפל פאי.
מחיר: 120-160 שקל לסועד.
יוניצמן 21, חוף הצוק, תל אביב
 

רוטשילדס קיטשן. זיקוקי דינור.
רוטשילדס קיטשן. זיקוקי דינור.  צילום: דרור כץ
רוטשילד'ס קיטשן: תפריט רב מנות ממטבחו של השף אורן לוקסנבורג, שמפניה במחיר מוזל, זיקוקים ודי ג'י שינעים את האווירה.
מה בתפריט? מתאבנים: מרק סלק עם גבינת מסקרפונה, פרמזן ושמן כמהין, סלט ברווז עם בוקצ'וי ועוד. מנות ראשונות: סלמון כבוש בסלק על בליני עם קרם פרש וביצי סלמון אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולונדייז ועוד. במנות העיקריות: פילה בקר וכבד אווז על מצע ריזוטו ופטריות פרא, דג ים צרוב עם ירקות צעירים,טונה אדומה עם לימונים כבושים, תפו"א סגול וזיתי קלאמטה ועוד.
מחיר: 150 שקל לסועד.
שדרות רוטשילד 73 תל אביב, 03-5257171.

Mate: לכבוד הסילבסטר, הופכים סניפי רשת הפאבים התל אביבית לפאבים ניו יורקיים. שלושת הסניפים ילבשו לבן וכבר מהשעה 19:00 תחל ספירה לאחור בעזרת שעוני מחוג ענקיים ובחצות בדיוק יפוזר שלג על כל החוגגים. על המוזיקה ינצחו  די. ג'יי אלון קפלן בלינקולן, די ג'יי אורי כץ בפלורנטין שיתחילו את הערב בקלאסיקות כמו פראנק סינטרה והחל מהשעה 23:00 יפתחו רשמית את מסיבת הסילבסטר וינגנו ניו יורק האוס עד השעות הקטנות של הלילה.
מה בתפריט? בערב יוגש תפריט אלכוהול מיוחד בהשראה ניו יורקית ובו מגוון קוקטיילים: ניו יורקר (44 שקל), קוסמופוליטן (39 שקל), אפל מרטיני (39 שקל), וגם מגוון רחב של שמפניות ויינות מבעבעים בכוסות ובקבוקים במחירים שווים לכל כיס.
מחיר: למי שיזדרז לקפוץ על המציאה – הרשת מוכרת כרטיסי VIP מיוחדים שמזכים באלכוהול ללא הגבלה לאורך כל הערב, ניתן לרכוש אותם מראש בכל הפאבים של Mate במחיר של 130 שקל. מספר הכרטיסים מוגבל.
דיזנגוף 226, ויטל 2 פלורנטין, לינקולן 11, תל אביב, 1-700-500-369.

רשת מוזס: ארוחה זוגית מפנקת שכוללת המבורגרים מיוחדים מכל רחבי העולם.
מה בתפריט? הזוגות יוכלו לבחור 4 המבורגרים "מינימי" בליווי שתי תוספות מבין מגוון המנות מן התפריט החדש "המבורגרים חובקי עולם, מנה ראשונה לבחירה וקינוח זוגי. וכמובן בקבוק קאווה או למבורסקו בשביל לפתוח כראוי את השנה החדשה.
מחיר: 200 שקל לזוג.
שדרות רוטשילד 35, רמת החייל, רח' הברזל 26, שנקר 14 א.ת. הרצליה פיתוח, ילדי טהרן 3, מתחם סינמה סיטי, ראשון לציון.

שי בן אפרים
תפריט ''מינימי'' במוזס. שי בן אפרים

שושקה שווילי: חגיגת סילבסטר עם תפריט מיוחד לצד מבחר עצום של בירות מכל העולם. בחצות סמוך לנשיקה תחולק שמפניה לכל המבלים.
מה בתפריט? ראשונות: קרפצ'יו סלמון חגיגי\ריזוטו פטריות/ סלט מרענן עם פילה תפוז ואשכולית אדומה בויניגרט שמפניה הדרים ועוד. עיקריות: אוסובוקו טלה וירקות שורש\ פילה בקר ברוטב יין \לזניה מילאנזנה בקרם פסטו ועוד. קינוחים: עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל \ אקלר עם קרם תותים ופיסטוק\ פאי תפוחים.
מחיר: מינימום הזמנה לסועד 250 שקל.
קויפמן 1, מתחם התחנה, תל אביב. 03-5160008.

רוסטיקו: ליל סילבסטר איטלקי למהדרין.
מה בתפריט? מתחילים עם קפלה די פונגי- פורטבלו ממולאות ריקוטה ועשבי תבלין טריים, על ברוסקטה עם קרם שום וסלט ארוגולה קטן או קפוצ'ינו פורצ'יני - קרם פטריות טריות, פורצ'יני ומחית כמהין עם חלב מוקצף ופרמיג'אנו פריך. ממשיכים בפילה מוסר ים - מרמלדה של שומר, זיתי קלמטה וחמאת תפוזים. וסוגרים עם לזניה דולצ'ה - שכבות בצק קריספי עם קרם מסקרפונה ופירות העונה - הגרסה המתוקה למנה המוכרת והקלאסית. פרוסקו רוסטיקו – יין לבן מבעבע, יוגש לכל האורחים במסעדה, ותפריט קוקטיילים מיוחד.
שדרות רוטשילד 15, תל אביב, 03-5100039, באזל 42, תל אביב, 03-6026969.

סושיאל קלאב: בביסטרו המודרני חוגגים סילבסטר גרובי במיוחד בשני סבבים עם 4 מנות מפנקות, קוקטיילי שמפניה מפתיעים ומבחר רב של יינות מבעבעים ושמפניה בכוסות.
מה בתפריט? ראשונות : פטה כבד אווז וריבת בצל, פרוסות של רוסטביף סינטה מתובלות בחרדל תירוש, צנוניות, צ'ילי ופרמז'ן, קלמרי בפלנצ'ה, סלט חמים של פול ירוק וטחינה – רצועות קלמרי סגול מהים התיכון צרובות בפלנצ'ה, מוגשות עם סלט חמים של גרגירי פול ירוק, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה, שמן זית וטחינה. שרימפס  על שיפוד עם סלט  חריף של עגבניות וכוסברה ועוד. עיקריות: רביולי במילוי ארטישוק וחמאת מרווה, פסטה רחבה עם ברווז, פטריות פורצ'יני וערמונים, ריזוטו עשיר עם סקאלופ בפלנצ‘ה ופטריות, אנטריקוט בגריל, שעועית ירוקה ופירה ועוד. מנות פתיחה וקינוח יוגשו למרכז השולחן.
מחיר: 240 שקל לסועד.
שד' רוטשילד 45, אחד העם 54, תל אביב, 03-5601114.
 

פילה בקר של מסעדת טאטי.
פילה בקר של מסעדת טאטי. דניאל לילה
סניף רוטשילד של טוני וספה:  הופעה חיה של להקת בום-פם. הלהקה תנגן במרפסת שבקומה השנייה הפונה לשד' רוטשילד וכל העוברים והשבים יוכלו ליהנות מפיצות ב-30 שקל ממיטב התוצרת של המסעדה.
שד' רוטשילד 140, תל אביב.

רשת אוונגארד: סופ"ש שלם של חגיגות בין התאריכים 30.12.10 עד ה- 1.1.11, עם יינות מבעבעים, זיקוקים ותפריט אוכל מיוחד.
רשת מסעדת "אוונגרד", רחוב הברזל 3, תל אביב, 03-6480082. אבא אבן 10, הרצליה פיתוח (מגדלי אקרשטיין), 09-9726188.

טאטי: תפריט מיוחד ועם כוסות קאווה שיחולקו בין הסועדים בחצות.
מה בתפריט? בנוסף לתפריט העשיר שמציע הביסטרו, יוכלו האורחים ליהנות ממגוון מנות ספיישל מיוחדות לערב זה. בין המנות הראשונות: ריזוטו שרימפס וארטישוק, פילה בקר אסייאתי עם פטריות שיטאקי ברוטוב יוזו, במנות העיקריות ניתן למצוא: אוסובוקו עגל- תבשיל עגל מסורתי איטלקי, עם יין, ירקות שורש ופירות הדר מוגש עם פירה שורשים , וגם פילה לוקוס עם פירות ים.
דרך השלום 53, גבעתיים, אברהם גירון 3, אזור התעשייה יהוד, 03-5392500.

גופרמן ביסטרונומיק: המסעדה מארחת את יקבי רמת הגולן ומזמינה אתכם לקבל את השנה החדשה עם ארוחת ערב לבחירתכם מהתפריט החדש, מזיגת יין ישראלי ללא הגבלה והופעה חיה של להקת טריו ג'אז.
מחיר כניסה: 55 שקל.
הפרחים 12, רשפון. 09-9550555.

מקום בלב: ארוחה חגיגית באווירה אינטימית.
מה בתפריט? בין המנות שכוללת הארוחה הזוגית - ראשונה: מרק קרם חצילים בעיטור קריספי פרמז'ן, פטריות כמהין במילוי גבינת עיזים על קרפצ'יו פירות העונה בתיבול שמן ארומאטי, טרטר טונה אדומה בשכבות קרפצ'יו סלק אדום ועוד. בעיקריות: פילה בקר וכבד אווז ברוטב יין אדום על קציפת שורשים, פילה לוקוס על מצע ריזוטו ירוק בעיטור קונפי עגבניות שרי ורוטב זעפרן, אוסובוקו טלה בבישול ארוך עם ארטישוק ירושלמי וירקות אדמה על מצע קינואה אדומה ועוד. לקינוח: מבחר פטיפורים. לקראת חצות – שמפניה כיד המלך.
מחיר: 210 שקל לסועד.
פרדס משותף 5, רעננה, 09-7741575.

רומנטיקה יפנית ביקיניקו טנקה.
רומנטיקה יפנית ביקיניקו טנקה. צילום: יח''צ

Maraboo: ארוחת חמש מנות מפנקת, עם יינות איכותיים של יקבי כרמל ואווירה חגיגית.
מה בתפריט? בין המנות שיוגשו לבחירה: גלילוני סינטה ממולאים בבורגול, מלפפונים, ועשבי תיבול על איולי חרדל; מרק קסביה (ארטישוק ירושלמי) עם עדשים שחורות מוחמצות; פילה מוסר ים על פירות ים, בתבשיל עגבניות ביתי ובזיליקום, מדליון פילה בקר, צלע טלה וקציצת כבש, על קרם חציל שרוף עדין עם אספרגוס ועוד.
מחיר: סבב ראשון בין השעות 18:30-21:00 ומחירו 290 שקל לסועד, עבור תפריט בן 5 המנות וכוס ברוט יקבי כרמל לפתיחה. סבב שני החל משעה 21:30 ומחירו 390 שקל.
בית עוז, רחוב אבא הילל 14, רמת גן, 073-7142828.

פורטרהאוס: ארוחת החג כוללת מספר מנות ומלווה בבקבוק יין של גמלא ברוט מבעבע.
מה בתפריט? מנות ראשונות: מרק קרם פלפלים צלויים, עם גבינת מונצ'גו וברזאולה ביתית, נקניקיות בקר עם שקדי עגל וכבד אווז ופורצ'יני ברוטב חמאת שמפנייה ועוד. מנות עיקריות: מנת הפורטרהאוס – מנת הדגל של המסעדה, פריים ריב – אנטריקוט אחורי על הצלע, רייב איי, אנטריקוט קדמי משוייש, סלמון או ניוקי בייתי בשמנת רוזה/ לינגוויני בחמאת כמהין ועוד. קינוח: ערמונים מסוכרים קרם ערמונים ומוס שוקולד לבן, פונדאנט אפוי במקום  משוקולד בלגי 70% עם גלידת דובדבנים, זביונה שמפניה חם מוגש עם תותים טריים ועוד.
דרך בני דרור 8, איזור תעשיה, תל מונד. 09-7969666.

אדיסון: תפריט ספיישלים שהכין השף שלומי אלפסי במיוחד לליל הסילבסטר.
מה בתפריט?  בין המנות המיוחדות יהיו טרין כבד אווז בחמישה תבלינים, סטייק מוסר ים, פילה מיניון על פירה כמהין. לקינוח: טופי פיצוחים מיסיסיפי מאד קייק ועוד. ב-12 בלילה תזרום השמפניה כמים ותחולק חינם לבאי המקום. הכניסה חופשית.
אחוזה 282, רעננה,09-7743131

יקיניקו טנקה: ארוחה טעימות יפנית (או "שו גאטסו קאיי סקי" בשפת המקור), של השף עופר חרמוני.
מה בתפריט? סטייק הקובה, הסטייק היקר בארץ ומאכלים יפניים נוספים בהם: יקי נגי קלבי (רולים של "שורט ריב" ממולאים בבלילת בצל ירוק צלויים), אבי, איקה ושאקה טפנייקי (שרימפס, קלאמרי וסלמון על פלטה לוהטת) ולקינוח אירודורי מוריאוואסה (מבחר מתוק בכל צבעי הקשת).
מחיר: למגיעים עד 22:00 בערב תעלה החוויה 300 שקל. מי שיגיע לאחר 22:00 ישלם 400 שקל. הכניסה חופשית.
משכית 9, הרצליה פיתוח. 09-9580322.

דן פרץ
מסעדת לארא. דן פרץ

אסיה מוניקה: ארוחת סילבסטר אסיאתית עם טאץ' קליפורני באסיה מוניקה
מה בתפריט? הארוחה תיפתח עם דרינק חגיגי - משקה סאקה עם שבבי זהב ולאחריו מרק אגדשי עם גיוזה. לאחר מכן יוגשו למרכז השולחן ארבע מנות ראשונות מבין המנות הבאות: סלט פפאיה, קרפצ'יו דג במרינדת יוזו, מיקס סושי, יאם נואה, פופ שרימפס וצ'ה ג'יו. לעיקריות יוכלו הסועדים לבחור בין טום יאם, פאד תאי, פאד קפאו, ירקות מוקפצים, תבשיל קארי ירוק, פרגית בגריל בראגו פטריות אסיאתיות ותפו"א פריך בציר בקר וסויה כהה, ספריבס, פילה דג ים בגריל בחמאת ליים על פירה וואסבי, אספרגוס ובאקצ'וי או מדליוני פילה בקר. לסיום תוגש צלחת קינוחים חגיגית למרכז השולחן ובחצות, איך לא, פותחים את השנה החדשה עם כוס קאווה על חשבון הבית.
מחיר: 140 שקל לסועד.
הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון, 09-7465353.

בליני: פותחים את 2011  כמו ברומא, עם הרבה אוכל טוב.
מה בתפריט? פתיחים, מנות ראשונות ומנות ביניים שיוגשו למרכז השולחן, מנה עיקרית לבחירה, קינוח מפתה וכוס למברוסקו רגע לפני שהמחוגים יורו על סיום 2010. ראשונות-משותפות לזוג: זוקיני צרוב על הגריל, עגבניות שרי בייבוש בייתי עם בזיליקום ושום קונפי, סינטה כבושה בתיבול בייתי עם וינגרט טרגון
מנות ביניים: ריזוטו אנטרקוט ויין מרסלה, טורטליני חצילים קלויים ברוטב פומודורו וגבינת פטה ועוד. רק עיקריות לבחירה: צלעות טלה על גריל להבות עם ריזוטו פיטריות וכמהין, דניס אפוי בתנור עטוף בנייר אפייה עם עשבי תיבול רייחניים, לימון וארטישוק, ועוד. קינוחים: שלישית טארטלטים משוקולד במילויי שלושה קרמים שונים.
מחיר: 249 שקל לסועד. 
רח' יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל-אביב, 03-5178486.

סושי סמבה: סילבסטר בקצב הסמבה עם תפריט מיוחד של השף והבעלים ניצן רז.
מה בתפריט? חמש מנות שישלבו את חומרי הגלם של ברזיל, יפן ופרו, בהן מתמחה המסעדה. בנוסף, תוכלו ליהנות מקוקטיילים מפתיעים ומקוריים ומעמדת די ג'יי שתוקם במיוחד לצורך הסילבסטר ובה ינגנו אלקטרו סמבה ובוסה נובה.
מחיר: 240 שקל לסועד.
הברזל 27, רמת החייל, תל אביב, 03-6444345.

רוקח 73: ארוחת 8 מנות מאת השף איל לביא וקאווה חופשית לאורך כל הערב.
מה בתפריט? התפריט המיוחד של הערב מציע פתיח, מבחר מנות ראשונות המוגשות למרכז השולחן, עיקרית לבחירה, קינוח מפתיע וקאווה חופשית. מנות ראשונות: פטה כבדי ברווז עם צימוקים מבושלים בבלסמי ובצל צלוי, טורטליני גבינות צאן עם פטריות כמהין שחורות בחמאת נואזט, שקדים ורוטב תמרינדי
סלט  אנדיב בויניגרט שמפנייה, שמן אגוזי לוז וגבינה כחולה, ועוד. מנות עיקריות: פילה קוד עם קרם אספרגוס, פונדו בצל וקציפת לחם, שרימפס קלמרי ומולים בציר דגים ועגבניות סמיך מוגש עם דמפלינגס לוקוס ועוגת אורז, פילה בקר צלוי מוגש עם פולנטה רכה וראגו פורצ'יני ועוד. בחצות: הפתעה מתוקה. מחיר: 320 שקל לסועד. 
שדרות רוקח 73 (בצמוד למגרשי הטניס), תל אביב. 03-7448844.

יחצ
מסעדת כרמים יחצ
ירושלים

כרמא: המסעדה מעין כרם מציעה ערב שכולו תאוות בשרים ואווירה מחממת במיוחד.
מה בתפריט? להתחלה: צמד מנות ראשונות לבחירה, למנה עיקרית: דואט של 300 גרם מדליוני פילה בקר עם ארבע צלעות עגל בדמי גלס. לסיום מתוק: מאפה שוקולד או מאפה תפוחי עץ. הארוחה כוללת בקבוק יין/קאווה.
מחיר: 389 שקל לזוג.
עין כרם 74, ירושלים, 02-6436643.

מונא: מונא הציורית חוגגת עם ארוחה יצירתית בת חמש מנות אותה הרכיב השף והבעלים גיא סלוק ממיטב חומרי הגלם של ארצות הים התיכון.
מה בתפריט? מנת פתיחה: מרק שורשים עם ערמונים וכמהין טרי. מנה ראשונה: קנלוני ראגו טלה ברוטב ציר בקר וחמאה, ג’מבו שרימפס עם קוקי סן ז’אק וחזה אווז מעושן בחמאת מרווה, פרוסות פיקנייה עם חלמוני שליו וחמאת ציר עגל מצומצם.  מנת ביניים: טרין כבד אווז עם ריבת עגבניות שרי. עיקרית לבחירה: ריזוטו פטריות- פורצ’יני, פורטובלו, שמפיניון וכמהין טרי, פילה אינטיאס על ריזוטו דיו, צלעות טלה ב”דמי גלאס”, דבש ופול ירוק, סטייק פילה וכבד עגל חלב ברוטב ציר ובצל מקורמל. קינוחים זוגיים לבחירה: מקרון, מרשמלו סיגליות, טרופ טראפלס, גריטה לימונית וג’לי שמפנייה.
מחיר: 300 שקל לסועד.
שמואל הנגיד 12, בית האמנים, ירושלים, 02-6222283.

אדום: חוגגים עם ארוחה בת חמש מנות של השף הראל מק, אלכוהול ומוזיקה.
מה בתפריט? ראשונות: סביצ'ה טונה אדומה בשמן סומסום ותפוזים, כבד אווז על מוח עצם ברוטב שאלוט מתקתק, קנלוני גבינות ופלפלים קלויים ברוטב שמפניה, סלט עלי תרד צעירים,תותים וקרוטונים בויניגרט שמפניה. עיקרית: ריזוטו סרטנים כחולים, לזניה של ארטישוק ירושלמי ועגבניות, שוק אווז ביין אדום ואגסים ,עם קוסקוס וצימוקים. לקינוח: טראפלים ,תותים ונשיקות.
מחיר: 225 שקל לסועד, הנחה למקדימים.
חצר פיינגולד, יפו 31, ירושלים. 02-6246242.

לארא: המסעדה הכשרה חוגגת את סוף השנה ב-29-30 לחודש. בתפריט סיום שנת 2010 מחכים לכם ספיישלים נפלאים שרקח השף ובעלי המקום ליאור חפצדי.
מה בתפריט? התפריט כולל שבע מנות גורמה וכוס שמפניה. בין המנות: סשימי דג על קרפצ'יו ארטישוק, טעמים טריים של סלט עגבניות שרי וחציל קלוי, נפלאות סשימי פילה בקר עם חמוציות ופטריות, אוסובוקו טלה עשיר על קרם לפת, ולקינוח: סורבה רימונים מרענן וקדאיף בקרם פטיסייר ותותים.
מחיר: 200 שקל לסועד.
בן שטח 3 ירושלים.

דרום:

כרמים: כוסות שמפניה ויין בכניסה, נשנושי סושי ותותים בשוקולד על הבר, ותפריט גורמה של השף סהר רפאל שיכלול 9 מנות.
מה בתפריט? בתפריט תוכלו למצוא בין השאר במנות הראשונות: סשימי טונה אדומה על קן שורשים וג'לי לימנצ'לו; קוקי סאן ג'ק בדואט עם שרימפס קריסטל ברוטב חזה אווז מעושן וגבינת גאוודה על צדף, עיקריות: פילה לוקוס על מיטה של אפונת שלג ברוטב חמאה שמנת פלפל טורקי וזעפרן, קבב עגל חלב משובץ בשומן אווז בליווי קרם בטטה קיסביה, טרילוגיית בשרים של צלע טלה בלדי מדליון פילה בקר מקומי ועוד.
מחיר: 300 שקלים לסועד.
מושב סגולה, 8 קילומטר דרומית לצומת קסטינה, על כביש תל אביב באר שבע, 08-8505859.

צפון

נחלים: השקת ארוחת טעימות מיוחדת שהרכיבה השפית ענת בונן.
מה בתפריט? הארוחה מורכבת משש מנות: 1. לחם שאור אגוזים וצימוקים. 2. אנטיפסטי 3. רביולי חצילים קלויים וגבינת עיזים. 4. פורל מובחר מהדגה של קיבוץ דן . 5. פילה עגל ממשק קולנדר ומדליון כבד אווז ברוטב בורדולז. 6. מרנג איטלקי- "eaton mess".
גן הצפון, צומת מעיין ברוך, גליל עליון. טלפון: 9444170–057.
 

מסעדת גאיה. ארוחת עשר מנות.
מסעדת גאיה. ארוחת עשר מנות. בועז לביא
קוצ'ינה-בר: לכבוד השנה החדשה, לובשת האיטלקיה של זכרון יעקב עיצוב רומנטי מיוחד. במהלך הערב יחולקו שוקולדים, וקינוח מרהיב מבית היוצר של גלידריית cono - גלידה ברוטב קולי קברנה סוביניון, ועוד הפתעות.
מה בתפריט? בין המנות לבחירה: כבד הציידים - כבד עוף מבושל בציר בקר ושמנת, עם פטריות בצל וטימין, פולו לימונצ'לו - חזה עוף במשרה ליקר לימונצ'לו ביתי ,לימונים, לימון כבוש ובצל, פאגטו פאצו - כבד עוף ברוטב בלסמי מצומצם על מצע סלק ותפוחים, מגוון ענק של פסטות ועוד.
מחיר: 79-120 שקל לסועד.
המייסדים 16, זכרון יעקב, 04-6290249.

גאיה - בית של אוכל:  מסיימים את שנת 2010 בצורה עגולה - 10 מנות בתפריט הטעימות ויין על חשבון הבית וללא הגבלה.
מה בתפריט? סשימי דג בנוסח השף, סלט פרושוטו עם שומר, אורוגולה ושמן זרעי חרדל, סיגר ממולא בבקר ורימונים ומלווה ביוגורט, רביולי שרימפס בחמאת שמפניה, לבבות ארטישוק קלויים על מצע פולנטה וקרם פרמז'ן, אספרגוס, קציפת כמהין וביצי שליו, פילה לברק מצופה פטריות פורצ'יני בליווי סלט שורשים, צלע טלה על מצע פאייה, כבד עוף מצופה בשקדים ואגוזי מלך ופלטת קינוחים להמתקת סיום הארוחה.
מחיר: 250 שקל לסועד.
האמן 1, פינת הטחנה, א.ת. הרכבת, בנימינה. טלפון: 04-6181818.

יהודה ורוזה:  ארוחה מחממת לזוג.
מה בתפריט? הארוחה הזוגית נפתחת בחציל מקומי בעגבניה/פרחי כרובית מטוגנים /מרק זנב טלה מתובל/סלט חם של פטריות טריות עגבניות שרי אגוזי מלך וגבינת פיקורינו. לעיקרית: מיקס בשרים הנצלה לאיטו עם אסכלה במרכז השולחן הכולל 380 גרם בשר המיושן לעילא בקצביה של המסעדה. הבשרים מוגשים עם רטבי צ'ימיצ'ורי ציר טלה ורוטב יין מצומצם בחומץ בלסמי. בסקטור המתוק: קולקציית קינוחים שכוללת מוס שוקולד קפוא בבישקוטים ספוגים בוויסקי ואספרסו משובחים, קומפוט פירות חורפיים , מרנג ווניל וקרם פרש עם תותים וקמפארי. הארוחה מוגשת עם כוס קברנה פרנק רזרב רקאנטי או טריו ספיריט. שתי כוסות למברוסקו ומנת לחם עם מטבלים. מחיר: 189שקל לסועד.
המסעדה-קצביה ממוקמת בפתח הישוב אילניה (סג'רה), על כביש 65 דרומית לצומת גולני. אילניה נמצאת כ-20 דקות נסיעה מטבריה, עפולה ונצרת 04-6769159.

Meat in & out: משתה בשרים זוגי. 
מה בתפריט? ראשונה לבחירה: קרפאצ'ו, סלמון בארון עישון, אמפנאדס ועוד, עיקרית: פירגיט'ה - גריל פחמים זוגי שעליו אפשר לבחור שני נתחים (250 גרם) מתוך מגוון של חמישה: אנטרקוט, אסאדו, פילה, סינטה ועוף מפולט. מתוק לסיום: קינוח סברינה פרות יער זוגית המגיעה עם קצפת וטוויל סוכר. בנוסף,

חוגגים ב-Meat in & out.
חוגגים ב-Meat in & out. אבנר חי
קאווה או יין לפתיחה, שליש בירה מהחבית או שתייה קלה, וקוקטייל הבית - MEATLOVE (פיג'לינג, אבסלוט קורנט, מרטיני ביאנקו, סאוור, לימון וקרח כתוש).
מחיר: 300 שקל לזוג.
שדרות הנשיא 129, חיפה.

טרנטינו: לכבוד הסילבסטר מגיש השף של מסעדת טרנטינו האיטלקייה, ליאון אלקלעי, קינוח מרגש לסילבסטר: מגדל פבלובות ברוטב פירות יער (35 שקל), שישלים סעודה איטלקית אמיתית לפתיחת השנה החדשה. ובחצות – שמפניה על חשבון הבית.
טרנטינו, CINEMALL לב המפרץ חיפה, טלפון 04-8408444.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->