שנה עגולה: טראפלס שוקולד וויסקי
הספירה לאחור עוד לא התחילה, אז יש לכם מספיק זמן לשדרג את שולחן החג עם קינוח מתוק ומשכר של בוטיק השוקולד "חטאים מתוקים", תתחילו לגלגל
250 גרם שוקולד מריר (רצוי לפחות 60% מוצקי קקאו)
3/4 כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
2 כפות וויסקי/קוניאק משובח
לציפוי: אבקת קקאו משובח, פיסטוקים קלופים וקצוצים, שבבי אגוזים/ברס

טראפלס שוקולד ויסקי. חטא מתוק.
יחצ
ההכנה:
1. בסיר, על אש קטנה, ממיסים את החמאה עם השמנת עד להמסה מוחלטת.
2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. כשהתערובת מתקררת, מוסיפים את הוויסקי/קוניאק, מערבבים ושמים במקפיא לשעתיים.
3. לאחר שעתיים
4. לשמור במקפיא ולהגיש היישר מהמקפיא. תענוג מתוק מושלם בכל ביס.
באדיבות רועי לשם, בוטיק "חטאים מתוקים", נווה צדק, שבזי 67, תל אביב. 03-5162708.