שנה עגולה: טראפלס שוקולד וויסקי

הספירה לאחור עוד לא התחילה, אז יש לכם מספיק זמן לשדרג את שולחן החג עם קינוח מתוק ומשכר של בוטיק השוקולד "חטאים מתוקים", תתחילו לגלגל

nrg מעריב | 31/12/2010 11:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים:

250 גרם שוקולד מריר (רצוי לפחות 60% מוצקי קקאו)
3/4 כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
2 כפות וויסקי/קוניאק משובח

לציפוי: אבקת קקאו משובח, פיסטוקים קלופים וקצוצים, שבבי אגוזים/ברס


יחצ
טראפלס שוקולד ויסקי. חטא מתוק. יחצ
ההכנה:

1. בסיר, על אש קטנה, ממיסים את החמאה עם השמנת עד להמסה מוחלטת.
2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. כשהתערובת מתקררת, מוסיפים את הוויסקי/קוניאק, מערבבים ושמים במקפיא לשעתיים.
3. לאחר שעתיים

יוצרים עם כפית כדורים קטנים ומגלגלים אותם בתערובות הציפוי השונות: אבקת הקקאו, פיסטוקים קלויים, שבבי אגוזים/ברס.
4. לשמור במקפיא ולהגיש היישר מהמקפיא. תענוג מתוק מושלם בכל ביס.

באדיבות רועי לשם, בוטיק "חטאים מתוקים", נווה צדק, שבזי 67, תל אביב. 03-5162708.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->