מתקשטים: גיל גלר מקשט מנות

טעים לכם בפה אבל משעמם לכם בעין? השף גיל גלר מסביר איך מקשטים מנות בדברים פשוטים שהופכים אותן לפשוט מדהימות

גיל גלר | 9/9/2011 7:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין



קרם תרד ומנגולד

החומרים:

400 גרם תרד ירוק וטרי
צרור מנגולד בלי החלק הלבן
חצי כוס שמן זית
שתי שיני שום
מלח ופלפל

ההכנה:

1. חולטים את התרד במים, מעבירים למי קרח, מוציאים כשקר וסוחטים אותו היטב.
2. את אותו התהליך מעבירים את צרור המנגולד.


3. טוחנים את כל המרכיבים ביחד הרבה זמן עד שמתקבל מרקם חלק לחלוטין.


קרם פלפל אדום:

500 גרם פלפל אדום קלוי, מקולף, נקי מגרעינים וללא מים
שתי שיני שום
מלח ופלפל

ההכנה:

טוחנים את כל המרכיבים ביחד הרבה זמן עד שמתקבל מרקם חלק לחלוטין.


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

להתחיל עם גיל

השף גיל גלר ילמד אתכם איך חותכים, מבשלים, מקפיצים ואופים נכון את כל מה שתמיד רציתם ולא ידעתם לשאול

לכל הכתבות של להתחיל עם גיל

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים