מתקשטים: גיל גלר מקשט מנות
טעים לכם בפה אבל משעמם לכם בעין? השף גיל גלר מסביר איך מקשטים מנות בדברים פשוטים שהופכים אותן לפשוט מדהימות
קרם תרד ומנגולד
החומרים:
400 גרם תרד ירוק וטרי
צרור מנגולד בלי החלק הלבן
חצי כוס שמן זית
שתי שיני שום
מלח ופלפל
ההכנה:
1. חולטים את התרד במים, מעבירים למי קרח, מוציאים כשקר וסוחטים אותו היטב.
2. את אותו התהליך מעבירים את צרור המנגולד.
3. טוחנים את כל המרכיבים ביחד הרבה זמן עד שמתקבל מרקם חלק לחלוטין.
קרם פלפל אדום:
500 גרם פלפל אדום קלוי, מקולף, נקי מגרעינים וללא מים
שתי שיני שום
מלח ופלפל
ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים ביחד הרבה זמן עד שמתקבל מרקם חלק לחלוטין.