טבילה מהנה: מתכון לפונדו וניל
סוף השבוע הוא זמן טוב להזמין את החבר'ה להתאסף סביב סיר פונדו מבעבע. השף ברק חי חורש רקח מתכון לפונדו וניל ושוקולד לבן שרצוי לטבול בו שיפודי גבינה או פירות חתוכים. תתכבדו
1/2 ליטר שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה
1/4 כוס חלב הומוגני 3% של טרה
7 קוביות שוקולד לבן
1 יח' מקל ווניל – חצוי לאורכו
כף גרדת לימון
2 כפות סוכר חום (דמררה) או סילן

לאכול עם החבר'ה. פונדו וניל.
שי אפגין
ההכנה:
1. מרתיחים קלות בסיר את החלב, שמנת מתוקה, סוכר והשוקולד.
2. מוציאים מהמקל ווניל את התוכן ומוסיפים לסיר (את המקל והגרגירים),
3. מעבירים את הנוזל שנוצר לכלי הפונדו ומבעירים את הנר מלמטה, מוסיפים את הגרדת לימון ומערבבים.
המלצות לטבילה:
1. פירות חתוכים גס (תאנים, תותים, אננס).
2. שיפודי גבינה צהובה.
3. קוביות מלחמים שונים.
המתכון באדיבות השף ברק חי חורש למחלבת טרה.