טבילה מהנה: מתכון לפונדו וניל

סוף השבוע הוא זמן טוב להזמין את החבר'ה להתאסף סביב סיר פונדו מבעבע. השף ברק חי חורש רקח מתכון לפונדו וניל ושוקולד לבן שרצוי לטבול בו שיפודי גבינה או פירות חתוכים. תתכבדו

nrg מעריב | 7/1/2011 7:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לסיר פונדו סטנדרטי:

1/2 ליטר שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה
1/4 כוס חלב הומוגני 3% של טרה
7 קוביות שוקולד לבן
1 יח' מקל ווניל – חצוי לאורכו
כף גרדת לימון
2 כפות סוכר חום (דמררה) או סילן

שי אפגין
לאכול עם החבר'ה. פונדו וניל. שי אפגין
ההכנה:

1. מרתיחים קלות בסיר את החלב, שמנת מתוקה, סוכר והשוקולד.
2. מוציאים מהמקל ווניל את התוכן ומוסיפים לסיר (את המקל והגרגירים),

מערבבים.
3. מעבירים את  הנוזל שנוצר לכלי הפונדו ומבעירים את הנר מלמטה, מוסיפים את הגרדת לימון ומערבבים.


המלצות לטבילה:

1. פירות חתוכים גס (תאנים, תותים, אננס).
2. שיפודי גבינה צהובה.
3. קוביות מלחמים שונים.

המתכון באדיבות השף ברק חי חורש למחלבת טרה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->