חתום בנשיקה

נשיקות. יש מי שעבורו הן הנאה בפני עצמה, ועבור אחרים הן רק הבסיס למשהו מתוחכם יותר. הנה הצעה לבילוי זוגי דביק עבור יום האהבה. אם תעקבו אחר ההוראות, מובטח לכם פינוק נעים והדדי

בילי חכמי | 14/2/2011 17:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שלב א':

קיימות כמה שיטות ליישום הבילוי הזוגי, אך כדאי לדבוק בגרסה הצרפתית המוכרת, שמבוססת על איזון בין שני חלקים. החלק הראשון, מלא האנרגיות, נע בתנועות קצובות עד שהוא מתחבר עם החלק השני, מלא המתיקות, שמיד עם הפגישה נמס

בתוכו עד למיזוג מוחלט. גם לאחר המיזוג, עליהם להקפיד ולשמור על אותו קצב איטי ומדוד, עד שנוצר החיבור הבטוח. אל חשש, זה אמור לקחת רק מספר דקות, בהתאם לעוצמת התנועה, ואם תתמידו בפעולה, תחושו במגע נעים ומשיי.
נשיקות. מיזוג בין שני חלקים.
נשיקות. מיזוג בין שני חלקים.  Getty Images

שלב ב':

ברכותינו , הגעתם לשלב בו אתם רשאים לבחור בין נשיקות קטנות לנשיקות גדולות, לפי טעמכם. שימו לב, יש לשמור את המצב על "אש קטנה" לכמה שעות. זה כמובן לא אומר שאתם לא יכולים לבדוק מדי פעם האם הן רטובות מדי או שמא יבשות. אם זה קורה, אתם עלולים לסיים את הבילוי הרומנטי בתחושת פספוס, וחבל. אם אתם מרגישים שאתם שולטים בעניין ומתחשק לכם להיות נועזים, תוכלו לשלב חתיכות שוקולד לשדרוג האירוע.

שלב ג':

אם הצלחתם להגיע בדיוק לתוצאה שרציתם, התאפקו ואל תסתערו מיד. הניחו לה לנוח קצת ולהתקרר, וכשהגיע הזמן, תוכלו למלא את הפה בנשיקות, פשוט ולעניין, או לתבל את הסיפור בקצפת, בתותים או בכל דבר אחר שאתם אוהבים. בתיאבון.

Getty Images
נשיקות. כמו בחיים. Getty Images
נסו את זה בבית: נשיקות מרנג - המתכון הבסיסי

החומרים:

5 חלבונים
קורט מלח
כוס ו-1/4 סוכר

ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים במיקסר נקי ויבש כחמש דקות, עם קורט מלח, תוך הוספה הדרגתית של הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. מזליפים את התערובת בצורה הרצויה על נייר אפייה שמונח בתבנית ומחממים בחום של מאה מעלות במשך שעתיים. יש להקפיד על מרווח בין הנשיקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->