סנדוויץ' אחד ביום: גבינת חלומי, פסטו ונבטים
הוא קל להכנה, משביע ואפשר לקחת אותו לכל מקום, בעיקר לעבודה. סנדוויץ' עם גבינת חלומי שיעזור לכם לעבור את היום בשלום
1 יח' ג'בטה בהירה \ שליש באגט
100 גרם גבינת חלומי בקר של משק צוריאל, פרוסה לשלוש פרוסות דקות
60 גרם גבינת עיזים מה עז,פרוסה לטבעות דקות
40 גרם (כף גדושה) פסטו \ צ'ימיצ'ורי
20 גרם נבטי חמנייה \ בייבי הרבס \ חסה
מעט קמח עם פפריקה ומלח – לציפוי החלומי לפני הטיגון

סנדוויץ' עם גבינת חלומי.
שי איפגין
ההכנה:
1. מקמחים את פרוסות גבינת החלומי ומטגנים אותן עם מעט חמאה על מחבת טפלון \ פלנצ'ה עד הזהבת הגבינה משני הצדדים
2. פורסים את הג'בטה לאורכה. מניחים בשני צידי הכריך את טבעות גבינת העיזים
ומורחים אותן קלות.
3. מורחים על גבינת העיזים את הפסטו.
4. מניחים את פרוסות החלומי המטוגנות, ממלאים את נפח הכריך בנבטי החמנייה ומגישים את הכריך כשגבינת החלומי עדיין חמה.
המלצת השף:
1. לטבול את נבטי החמנייה ביוגורט עיזים לפני שמכניסים לכריך.
2. להוסיף לממרח הצימיצורי \ פסטו גרדת לימון.
3. להגיש את הכריך בליווי רצועות לבבות דקל \ אספרגוס כבוש.
המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף חברת משק צוריאל, הכריך מוגש ברשת מסעדות אוליב לאורך כל החודש במסגרת שיתוף הפעולה עם משק צוריאל.
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.