מעדן חורפי: מתכון למולים ברוטב שמנת ויין

לכבוד חגיגת המולים במסעדת שקד התל אביבית, קיבלנו מהשף חיים שלו מתכון למולים ברוטב שמנת ויין שכיף להכין בהזדמנויות מיוחדות. תענוג לחובבי המעדן החלקלק

nrg מעריב | 1/3/2011 12:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
דן פרץ
מולים במסעדת שקד. דן פרץ

המרכיבים:

700 גרם מולים
כוס יין לבן
1/2 כוס מים
שן שום כתושה
100 גרם שמנת מתוקה
עגבניה מרוסקת

ההכנה:

1. מביאים לרתיחה את כל המרכיבים בסיר כשהסיר מכוסה היטב (חייב לכסות את הסיר).
2.

בזמן הרתיחה המולים נפתחים וכך יודעים שהמנה מוכנה. מעבירים לקערת הגשה.

באדיבות השף חיים שלו, מסעדת השקד, חשמונאים 90, תל אביב, 03-5610546.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''תבשילי קדירה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->