מעדן חורפי: מתכון למולים ברוטב שמנת ויין
לכבוד חגיגת המולים במסעדת שקד התל אביבית, קיבלנו מהשף חיים שלו מתכון למולים ברוטב שמנת ויין שכיף להכין בהזדמנויות מיוחדות. תענוג לחובבי המעדן החלקלק

מולים במסעדת שקד.
דן פרץ
המרכיבים:
700 גרם מולים
כוס יין לבן
1/2 כוס מים
שן שום כתושה
100 גרם שמנת מתוקה
עגבניה מרוסקת
ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את כל המרכיבים בסיר כשהסיר מכוסה היטב (חייב לכסות את הסיר).
2.
באדיבות השף חיים שלו, מסעדת השקד, חשמונאים 90, תל אביב, 03-5610546.