תעשו מקום: קדירת בקר חורפית

לא סתם מתכון, אלא קדירה מושקעת ומלאה כל טוב ששומרים לאירועים מיוחדים. סופי שבוע, למשל. באדיבות השף חיים שסטל מ"מקום בלב"

nrg מעריב | 22/1/2011 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: בשר בקר
המרכיבים:

1 ו-1/2 ק"ג בשר בקר כתף חתוך לקוביות גסות
4 בצלים קלופים חתוכים גס
5 גזרים קלופים חתוכים גס
4 שורש פטרוזיליה
4 ראשי סלרי קטנים
5 גבעולי סלרי
5 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
5 תפוחי אדמה חתוך לחצי
4 ראשי שום חתוכים לחצי
2 פלפל שיפקה חתוך לחצי נקי מגרעינים.
4 ליטר ציר בקר (4 כפות אבקת בקר)
8 עלי דפנה
פלפל אנגלי.
2 כפות סוכר
בקבוק יין אדום משובח


חיים שסטל
קדירת בשר. חיים שסטל

ההכנה:

1. מקמחים את הבשר ומכניסים אותו לסיר ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את ציר הבקר, עלי דפנה, פלפל אנגלי ומבשלים למשך שעתיים.
2. בסיר נפרד מטגנים את הירקות , מוסיפים 2 כפות סוכר, בקבוק

יין אדום משובח, מלח פלפל לפי הטעם ומבשלים בערך כעשר דקות עד לצמצום היין לחצי, מניחים להתקרר.
3. לאחר שעתיים של בישול הבשר, מעבירים אותו לסיר הירקות לעוד שעה וחצי על האש.

באדיבות מסעדת מקום בלב, פרדס משותף 5, רעננה, 09-7441575.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->