סנדוויץ' אחד ביום: סנדוויץ' חזה עוף בקארי

סנדוויץ' עם חזה עוף, חמוציות, תפוחים קארי ודבש. ארוחה מושלמת בין שתי פרוסות לחם, באדיבות פורום המתכונים של תפוז

nrg מעריב | 3/3/2011 8:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כריך חזה עוף בקארי.
כריך חזה עוף בקארי. מתוך הבלוג ''דנדי פו האחת''
החומרים:

1 חזה עוף מכובס (מבושל במים)
1 תפוח קשה ירוק (חמוץ) חתוך קוביות
1/2 כפית תבלין כמון
2 כפיות אבקת קארי
חופן צימוקים / חמוציות
4 כפות מיונז
1/2 כפית דבש
לחם פרוס איזה שאוהבים

ההכנה:

1. קורעים לפיסות קטנות את חזה העוף המכובס, מוסיפים את התפוח, החמוציות וכל חומרי התיבול ומערבבים היטב. הכי חשוב לטעום, בלוטות הטעם לא משקרות,
יש מי שאוהב יותר מתובל ויש מי שפחות.  
2. כדאי לתת לסלט לעמוד קצת ולספוג טעמים.
3. מניחים בין 2 פרוסות לחם.

באדיבות הבלוג "דנדי פו האחת", מתוך פורום המתכונים של תפוז.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->