סנדוויץ' אחד ביום: סנדוויץ' קרואסון עם סלט קפראזה

לבוקר אחד אפשר לוותר על לחם הבריאות ולטרוף בהנאה סנדוויץ' קרואסון פריך עם מוצרלה, עגבניה בזיליקום ושמן זית משובח

nrg מעריב | 10/3/2011 8:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
סבר הופר תקשורת
קוראסון עם סלט קפרזה. סבר הופר תקשורת

המצרכים:

5 זיתים מגולענים
חצי כדור גבינת מוצרלה מחוות הבפאלו
עגבניה

טריה
3 עלי בזיליקום
שמן זית
מלח
פלפל

ההכנה:

מניחים בתוך קרואסון לפי הסדר את הגבינה, העגבניה, הבזיליקום והזיתים, מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.

באדיבות השף חן סקופ, מסעדת לה טרטוריה, בן גוריון 5, רעננה. 09-7713505.

הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ -->