סנדוויץ' אחד ביום: סנדוויץ' קרואסון עם סלט קפראזה
לבוקר אחד אפשר לוותר על לחם הבריאות ולטרוף בהנאה סנדוויץ' קרואסון פריך עם מוצרלה, עגבניה בזיליקום ושמן זית משובח

קוראסון עם סלט קפרזה.
סבר הופר תקשורת
המצרכים:
5 זיתים מגולענים
חצי כדור גבינת מוצרלה מחוות הבפאלו
עגבניה
טריה
3 עלי בזיליקום
שמן זית
מלח
פלפל
ההכנה:
מניחים בתוך קרואסון לפי הסדר את הגבינה, העגבניה, הבזיליקום והזיתים, מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
באדיבות השף חן סקופ, מסעדת לה טרטוריה, בן גוריון 5, רעננה. 09-7713505.
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.