סנדוויץ' אחד ביום: כריך עם נתחי עוף צלויים, ביצה, אבוקדו וארוגולה
השף מאיר אדוני עם מתכון לסנדוויץ' מושקע עם נתחי עוף צלויים, ביצה, אבוקדו וארוגולה. את הכל אפשר לתבל במיונז או רוטב יוזו אסייתי. ההשקעה משתלמת
לעוף:
1 כרע
2 כוסות מלח גס
חצי לימון 2 שיני שום
1 כף שמן זית
פלפל שחור גרוס
לסנדוויץ:
לחם שיאור האהוב עליכם
1 ביצה קשה פרוסה לפרוסות
1/4 אבוקדו קלוף פרוס
1/4 צרור ארוגולה
עגבנייה פרוסה דק
1 כף מיונז
1 כפית יוזו או ליים
1/4 צרור כוסברה
3 פרוסות צילי ירוק
ההכנה:
1. משפשפים את נתח העוף בלימון, שום, שמן זית ופלפל שחור, במקביל בוזקים את המלח על כלי אפייה (פיירקס או פורצלן עמיד בחום) מניחים נייר אפייה ומעליו את הכרע, צולים בחום של 180 מעלות לשעה ורבע.
מצננים ומפרקים את הבשר מהעצם.
2. מערבבים את המיונז עם היוזו, מערבבים עם העוף מניחים את יתר החומרים בשכבות על פרוסת לחם טרי, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל סוגרים עם פרוסה נוספת ומגישים.
באדיבות השף מאיר אדוני, לחברת "טבעוף".
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.

כריך עם נתחי עוף צלויים, ביצה, אבוקדו וארוגולה.
יחצ