סנדוויץ' אחד ביום: כריך גבינת גרוייר מעושנת, רוסטביף וחרדל
קל ומהיר, איכותי ומפנק. שניה לפני פסח, כריך גבינת גרוייר מעושנת, עם רוסטביף וחרדל ששווה השקעה

כריך גבינת גרוייר מעושנת, רוסטביף וחרדל
שירן כוחיי
שירן כוחיי
החומרים:
לחם כפרי מרובע
60 גבינת גרוייר מעושנת
80 גרם רוסטביף
חצי כף ממרח חרדל (עדיף של Colman’s)
ממרח שמן זית
בצל פרוס לטבעות
חצי עגבנייה פרוסה דק
חסה
מלח ופלפל
ההכנה:
1. פורסים את גבינת הגרוייר ומניחים בצד. בזמן זה היא אמורה "להזיע" את השומן החוצה.
2. קולים קלות את פרוסות הלחם הכפרי.
3. קורעים בידיים שני עלי חסה ומניחים אותם על אחת הפרוסות.
מניחים על עלי החסה את פרוסות הנקניק, את פרוסות הגבינה, את העגבניה והבצל ובוזקים מעט מלח ופלפל מעל.
4. מורחים על הפרוסה השניה את ממרח שמן הזית ואת ממרח החרדל וסוגרים.
המתכון באדיבות שירן כוחיי.
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.