בישול מוסרי: סביצ'ה מוסר ים

והפעם במדור הבישול הכי חביב שיש: השף גיל גלר מכין סביצ'ה מוסר ים, כי אין דבר כזה דק מדי

גיל גלר | 30/9/2011 9:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין


סביצ'ה מוסר ים טרי

החומרים (4 מנות):

300 גרם מוסר ים טרי ללא עצמות חתוך לרצועות דקות

לסלט גואקמולה:

2 אבוקדו חצי קשים חתוכים לקוביות
עגבנייה אחת קשה חתוכה לקוביות
חצי בצל סגול קצוץ דק
צרור כוסברה ונענע קצוץ דק
פלפל צילי אדום חריף אש, קצוץ
שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מלימון אחד
טוסטים

ההכנה:

1. הסירו את העור של פילה המוסר וחיתכו את הפילה לרצועות דקות.
2. סדרו את המוסר על צלחת הגשה יפה כשהוא שטוח לחלוטין. פלפלו והמליחו אותו.


3. ערבבו בקערה את כל מרכיבי הסלט ופזרו אותו על הדג.
4. פוררו את הטוסט על הסלט והגישו.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

להתחיל עם גיל

השף גיל גלר ילמד אתכם איך חותכים, מבשלים, מקפיצים ואופים נכון את כל מה שתמיד רציתם ולא ידעתם לשאול

לכל הכתבות של להתחיל עם גיל

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים