בישול מוסרי: סביצ'ה מוסר ים
והפעם במדור הבישול הכי חביב שיש: השף גיל גלר מכין סביצ'ה מוסר ים, כי אין דבר כזה דק מדי
סביצ'ה מוסר ים טרי
החומרים (4 מנות):
300 גרם מוסר ים טרי ללא עצמות חתוך לרצועות דקות
לסלט גואקמולה:
2 אבוקדו חצי קשים חתוכים לקוביות
עגבנייה אחת קשה חתוכה לקוביות
חצי בצל סגול קצוץ דק
צרור כוסברה ונענע קצוץ דק
פלפל צילי אדום חריף אש, קצוץ
שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מלימון אחד
טוסטים
ההכנה:
1. הסירו את העור של פילה המוסר וחיתכו את הפילה לרצועות דקות.
2. סדרו את המוסר על צלחת הגשה יפה כשהוא שטוח לחלוטין. פלפלו והמליחו אותו.
3. ערבבו בקערה את כל מרכיבי הסלט ופזרו אותו על הדג.
4. פוררו את הטוסט על הסלט והגישו.