איזה חטיף: חטיפי תפו"א חצופים

תפוחי אדמה זה כיף חיים, בעיקר כי אפשר להכין מהם כמעט הכל. גיל גלר מציע עוד אופציה טעימה וקלה להכנה

גיל גלר | 21/10/2011 9:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי בנימין



החומרים:

3 תפוחי אדמה מקולפים
אגוז מוסקט
מלח
שום
פלפל 4 עונות

ההכנה:

1. טוחנים את תפוחי האדמה עד שמקבלים רסק חלק.
2. מבשלים את המחית בסיר עד שכל המים מתייבשים והעיסה הופכת צמיגית.
3. מתבלים את העיסה במלח, פלפל 4 עונות, שום כתוש דק ואגוז מוסקט.
4. מכניסים את העיסה (אחרי שהתקררה מעט) לשק זילוף עם צנתר חלק ומזליפים טיפות קטנות על נייר פרגמנט/משטח סיליקון.
5. מקפיאים את טיפות תפוח האדמה למשך שעה ובינתיים מחממים שמן סויה/קנולה בסיר טיגון קטן.
6. מטגנים את טיפות תפוחי האדמה עד שהן זהובות מאוד, חשוב להפרידם בעזרת מזלג או כלי מחורר אחר כדי שלא ידבקו אחת לשנייה.
7. מוציאים את הטיפות לצלחת עם נייר סופג.
8. מעצבים צלחת ומגישים עם רוטב יוגורט או עם קטשופ.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

להתחיל עם גיל

השף גיל גלר ילמד אתכם איך חותכים, מבשלים, מקפיצים ואופים נכון את כל מה שתמיד רציתם ולא ידעתם לשאול

לכל הכתבות של להתחיל עם גיל

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים