כל מולקולה מלמיליאן: בישול מולקולרי
הפעם גיל גלר מדגים איך הופכים חומר גלם אחד למשהו שנראה אחרת לגמרי, או בקיצור, בישול מולקולרי. למה? כי זה כיף
ג'לן חלב קוקוס:
400 גרם חלב קוקוס
4 גרם אבקת ג'לן
מרתיחים את המרכיבים ביחד, שופכים על תבנית ומקררים.
ספריפיקציה:
1 ליטר מיץ ענבים
10 גרם אבקת אלגינט
מערבבים יחד ומכניסים למקרר ל 24 שעות.
מי לקטט:
2 ליטר מים
20 גרם לקטט
מערבבים יחד עד שהלקטט נעלם. מטפטפים את נוזל הענבים אל תוך מי הלקטט בעזרת כף ומסננים אחרי 20 שניות.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב