חזית קרה 2: עוד מתכוני פסטה קיציים

כשחם כל כך בכלל לא חייבים פסטה עם ראגו בבישול ארוך או רוטב עשיר. השפית תמר כהן צדק מציעה סלטי פסטה קלילים שהם כמו ארוחה. חלק ב'

גורמה
nrg מעריב | 27/7/2012 8:57 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
ספגטי אנשובי וירקות ז'וליין

החומרים (4 מנות):

1 חבילת פסטה (500 גר')
1 גזר פרוס בחיתוך ז'וליין דק
1 זוקיני ירוק פרוס בחיתוך ז'וליין דק
1 זוקיני צהוב פרוס בחיתוך ז'וליין דק
2 פלפלים שיפקה (או פלפל אדום ארוך) פרוסים בחיתוך ז'וליין דק
1 צרור עירית
2 שיני שום פרוסות
12 פילטים של אנשובי
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל

ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. חולטים את רצועות הירקות (הז'וליינים) כמה שניות בסיר.
3. מניחים את הפסטה בקערה, מוסיפים את הירקות החלוטים ושאר המצרכים ומערבבים.

סלט פוזילי קר עם טונה, לימון וזיתים

החומרים (4 מנות):

1 חבילת פסטה (500 גר')
2 קופסאות טונה
1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
מיץ לימון מלימון אחד
1 פלפל שאטה כתוש
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל

ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בקערה גדולה שמים את הפסטה ומוסיפים את הטונה (מסוננת), הזיתים, השום, הלימון, הפלפל והשמן.
3. מערבבים הכל ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

לינגוויני ברוטב עגבניות קר

החומרים (4 מנות):

1 חבילת פסטה (500 גר')
6 עגבניות מגוררות בפומפייה
1 כפית פלפל חריף קצוץ
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
200 גר' גבינת פטה מגוררת
10 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות

ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. מערבבים בקערה את העגבניות המגוררות עם פלפל חריף, שמן זית, מלח ופלפל.
3. מניחים בקערה את הפסטה, שופכים מעל את רוטב העגבניות ומפזרים מעל את הגבינה והבזיליקום. 

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק