מספקים לה קרם: עוגת קרם מפנקת

אחרי כל עוגות הדבש והתפוחים מגיע לנו להתפנק קצת על עוגת קרם טעימה שלא דורשת יותר מדי עבודה

nrg מעריב | 27/9/2012 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: עוגת קרם
עוגת שוקולד וקרם וניל

החומרים:

6 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
6 כפות סוכר
1 קופסה אבקת פודינג שוקולד אינסטנט

לקרם:

1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסה אבקת פודינג וניל אינסטנט
3/4 כוס חלב

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
2 כפות ברנדי
תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ
מרגרינה לשימון

ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), מקציפים את החלבונים במערבל חשמלי במהירות גבוהה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב.
2. טורפים את החלמונים ומקפלים אל הקצף.
3. מקפלים פנימה גם את אבקת הפודינג.
4. משמנים את התבנית, יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים כ- 30 דקות, או עד שקיסם שמוחדר לעוגה יוצא נקי ויבש.
5. מניחים להצטנן.
6. הקרם: מקציפים יחד את השמנת, אבקת הפודינג והחלב לקרם חלק.
7. מורחים את הקרם על העוגה הקרה.
8. הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר.
9. מוסיפים את יתר חומרי הציפוי ומחממים על אש נמוכה, תוך בחישה, עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש, מניחים להצטנן מעט ומצפים את העוגה.
10. מקררים את העוגה כ-24 שעות לפני ההגשה. ניתן לעטר את העוגה בקצפת ובקוביות שוקולד.

באדיבות הבשלנית והאופה פסקל פרץ-רובין

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוגה לשבת

דרך מתוקה לפתוח את סוף השבוע

לכל הכתבות של עוגה לשבת

פייסבוק