שנהיה

האורחים יחטפו שוק: דג סרגוס עם ירקות מהשוק

השף עלאא מוסא ממסעדת "אלמרסא" בנמל הדייגים בעכו מציע מתכון נוטף טריות לחג. יש לכם מתכון טעים לדג? שלחו אלינו ואולי תזכו בפרסים

nrg סגנון | 31/8/2015 13:01
תגיות: מתכון דגים, דג
צילום: יפית בשבין
יאמי! צילום: יפית בשבין

המצרכים (למנה אחת):

1 סרגוס בגודל חצי קילו
1 קולרבי
1 לפת
1 שומר
1 צנון
1 תפוח אדמה
מלח, פלפל לבן
שמיר קצוץ
שמן זית, מיץ לימון
עלי כוסברה, שמיר, פטרוזיליה
אופן ההכנה:

1. אופים ירקות שורש בתנור עם מלח, פלפל וטימין בחום 180 מעלות, עד שהם רכים לגמרי.
2. מחממים מחבת עם שמן תירס ו"סוגרים" את הדג משני הצדדים.
3. מוזגים מלמעלה שמן זית ומיץ לימון, מסדרים את הירקות ליד הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 12 דקות.
4. מוסיפים את העלים הירוקים ליד, מקשטים בשמיר קצוץ ומגישים מיד.

• יש לכם מתכון טעים לדג? שלחו אלינו ואולי תזכו בפרסים: alon72@gmail.com

עוד כותרות ב-nrg:
לא חייבים סנדוויץ': רעיונות מעולים לארוחת עשר
• השף מייעץ: איך תכינו סנדוויץ' שהילד יאכל
• הכתבות הכי שוות - בעמוד הפייסבוק שלנו
nrg ניוזלטר דיוור יומי



היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

המומלצים

מרחבי הרשת

פייסבוק