
שנהיה לראש: למה לאכול גפילטע כשאפשר לאכול סלמון?
גפילטע זה אחלה, אבל רומן דימנט, השף של מסעדת יוליה בנמל תל אביב, מציע מנת דג קצת שונה לראש השנה
ראש השנה ממשמש ובא ואנחנו ממשיכים עם פרוייקט "שנהיה לראש", מתכוני דגים של מיטב השפים. הפעם רומן דימנט, השף של מסעדת יוליה בנמל תל אביב מגיע עם הצעה מרחיקת לכת – תעזבו את הקרפיון עם הגזר בעין, לכו על סלמון.יש לכם מנת דגים מנצחת משלכם? תוכלו לשלוח מתכונים לתחרות הגדולה שלנו, עד יום רביעי ב-20:00, פרסים שווים מחכים לכם.
פילה סלמון בגריל על סלט כרוב עשבי תיבול ויוגורט צאן

פילה סלמון בגריל על סלט כרוב עשבי תיבול ויוגורט צאן
מסעדת יוליה, נמל תל אביב
המצרכים (למנה אחת):
פילה סלמון טרי ללא עור
100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
חצי צרור פטרוזיליה (להפריד את העלים ללא גבעולים)
5 יח' צלפים
כף גדושה של יוגורט צאן
חצאי עגבניות שרי צבעוניים (3 יח'מכל צבע)
שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל (לתיבול לפי הטעם)
מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה:
1. אופים את הסלמון בתנור בחום של 220 מעלות כ- 15 דקות, עם שמן זית, מלח ופלפל.
2. מערבים בקערה כרוב לבן, פטרוזיליה, צלפים, עגבניות שרי ומתבלים לפי הטעם עם שמן זית, מלח, פלפל וצ'ילי גרוס.
3. שופכים על תחתית הצלחת את היוגורט מעל מניחים את סלט הכרוב ומעליו את הסלמון.
***
יש לכם מתכון מנצח של דג? שלחו אותו אלינו ואולי תזכו בארוחות מדהימות במסעדות: alon72@gmail.com
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg