התוספת שתופסת: פסטה ברוטב עגבניות וטונה

רוצים להוסיף ערכים תזונתיים לפסטה שהילדים אוהבים? שלבו ברוטב העגבניות טונה והפכו אותה לבריאה וטעימה יותר. השפית איילת לטוביץ' מלמדת איך עושים את זה. צפו ולמדו

nrg מעריב | 6/5/2012 10:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר



לפרקים נוספים, כנסו לאתר הופ!
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

מדורים