הסוד הוא בציפוי: 5 הצעות לציפויים לא שיגרתיים לשניצל
ילדים אוהבים שניצל, אבל כמה פעמים אפשר לאכול בדיוק את אותו הדבר? לשף ארז שבו יש כמה הצעות מפתות לציפויים שיגוונו את הטעם המוכר. וההצלחה? מובטחת
לצורך ההכנה, הקפידו שהשמן לטיגון יהיה חם מאוד. שמרו על הטמפרטורה גם במהלך ההכנה ואל תטגנו כמות גדולה של שניצלים בו זמנית.

המרכיבים:
5 כפות שמן קנולה
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
כף שטוחה של חרדל
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת, טורפים את הביצים ומוסיפים להן כף חרדל.
2. טובלים את השניצל בקמח, לאחר מכן טובלים אותו בביצים
3. מניחים בזהירות במחבת לטיגון עד שהשניצל משחים

המרכיבים:
5 כפות שמן קנולה
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
ביסלי גריל מרוסק
כף שטוחה של חרדל
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת, טורפים את הביצים ומוסיפים להן כף חרדל. טובלים את השניצל בקמח, לאחר מכן טובלים אותו בביצים הטרופות.
2. מוסיפים מלח ופלפל לפרורי הלחם ומוסיפים גם את הביסלי המרוסק ביחס של חצי-חצי לפירורי הלחם. מצפים את השניצל ביסודיות ומניחים בזהירות במחבת לטיגון עד שהוא משחים.

המרכיבים:
5 כפות שמן קנולה
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
קורנפלקס לא מתוק
כף שטוחה של חרדל
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת, טורפים את הביצים ומוסיפים להן כף חרדל. טובלים את השניצל בקמח, לאחר מכן טובלים אותו בביצים הטרופות.
2. מוסיפים מלח ופלפל לפרורי הלחם, מוסיפים את הקורנפלקס ביחס של חצי חצי לפירורי הלחם.
3. מצפים את השניצל ביסודיות ומניחים בזהירות במחבת לטיגון עד שהוא משחים.

המרכיבים:
5 כפות שמן קנולה
3 ביצים
כף חרדל
כף מיונז
כף רוטב צ'ילי מתוק
פירורי לחם
פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
מומלץ להכין את הבלילה כלילה לפני השימוש.
ההכנה:
1. טורפים את הביצים ומוסיפים להם את החרדל, מיונז והצ'ילי. מספיגים את חזה העוף בבלילה.
2. מתבלים את פרורי הלחם במלח פלפל ובפפריקה עד לקבלת הגוון האדום הרצוי.
3. מצפים את השניצל ביסודיות בפרורי הלחם ומניחים בזהירות במחבת לטיגון עד שהוא משחים.

המרכיבים:
5 כפות שמן קנולה
2 ביצים
כף חרדל
פירורי לחם
גבינת פרמז'ן
עשבי תיבול לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
1. טורפים את הביצים, מוסיפים להן את החרדל. מניחים בבלילה את חזה העוף ומשרים אותו לשעתיים.
2. מתבלים את פירורי הלחם במלח ופלפל ומוסיפים גבינת פרמז'ן מגוררת ועשבי תיבול
3. מצפים את השניצל ביסודיות בתערובת פרורי הלחם והפרמז'ן.
4. מניחים בזהירות במחבת לטיגון עד שהוא משחים.
ארז שבו הוא השף של מסעדת כרמא בירושלים.