מבשלים עם ילדים: קנלוני גבינה ובייגלה

השף ברק חי חורש ממשיך להפתיע ומלמד את הילדים להכין קנלוני גבינה ובייגלה לכבוד שבועות. שילוב מיוחד ומעניין שגם קטנטנים יאהבו. צפו

ברק חי חורש | 26/5/2012 7:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: ערן אבירם
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: ערן אבירם
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: ערן אבירם



החומרים:

10 יח' קנלוני (יבש שאינו צריך בישול מוקדם)
100 גרם בייגלה קצוץ
1 חבילה גבינת טוב טעם
חופן פטרוזיליה שטופה וקצוצה
2 קרטוניות שמנת מתוקה 38% טרה
1/2 כוס מים
מלח ופלפל שחור

ההכנה:

1. מניחים בקערת ערבוב את גבינת הטוב טעם עם הבייגלה ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

2. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינה ומניחים בתבנית אפייה (אלומיניום קטנה).

3. מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם המים, ממליחים קלות ויוצקים את הרוטב
על הקנלוני בתבנית האפייה, מכסים את התבנית בעזרת רדיד אלומיניום ("נייר כסף") ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 25-30 דקות.

4. מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות.

5. מניחים בכל צלחת הגשה 2 יח' קנלוני, יוצקים מעל מעט מהרוטב ומגישים.

ברק חי חורש הוא שף חברת טרה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

מדורים