גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לוביה חלוטה ברוטב עגבניות ופלפלים

של יאיר פיינברג

NRG מעריב | 23/12/2004 13:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אם אין לוביה, ניתן להשתמש בשעועית ירוקה טרייה.
 
 המצרכים:
800 גר' לוביה נקייה ושטופה
4 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
1 ק"ג עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות
2 פלפלים צהובים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות
מלח, פלפל שחור גרוס
 
ההכנה:
ממלאים סיר גדול במים רותחים ומעט מלח גס, ומביאים לרתיחה. מחממים מחבת גדולה עם השמן,
ומאדים את הבצלים עד שהם נהיים שקופים. מוסיפים את הפלפלים והעגבניות, ומבשלים על אש קטנה.
מכניסים את
הלוביה למים הרותחים, ומבשלים עד לדרגת "אל דנטה". מסננים.
מגישים לצלחות אישיות או לצלחת מרכזית, ויוצקים מעל את הרוטב החם. מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומגישים חם.
 
 
 
 
 
עדכון אחרון : 15/12/2008 18:40
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים