גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק שורש פטרוזיליה בציפוי בצק עלים

של רות יולס,גורמה

NRG מעריב | 25/1/2006 9:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הערה: תוספת יוגורט תעניק קלילות למרק המחיתי הזה.

המצרכים ל- 6 מנות:
1 חבילת בצק עלים קפוא, מופשר ומרודד
15 גר' חמאה
1 כף שמן זית
1 כוס בצל קצוץ
11/2 כפות אבקת קארי
6 כוסות ציר מרק עוף (אפשר מאבקה)
3/4 ק"ג שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לחתיכות
1 יוגורט בטעם טבעי

ההכנה:
ממיסים את החמאה ושמן הזית בסיר מרק על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבצל, ומטגנים עד
שהבצל ייעשה שקוף, כשלוש דקות. מוסיפים את אבקת הקארי, ומערבבים חצי דקה. מוסיפים את ציר המרק ואת  שורש הפטרוזיליה.

מביאים לרתיחה, מכוונים את הלהבה לבינונית-נמוכה ומבשלים תוך בעבוע ללא מכסה עד ששורש הפטרוזיליה יתרכך, כחצי שעה. מסירים מהאש, ומצננים רבע שעה. מעבדים את המרק למחית, ומחזירים  לסיר. לפני ההגשה מערבבים את היוגורט לתוך המרק.

מחלקים לקערות אישיות חסינות אש, ומכסים כל קערה בעיגול בצק עלים מופשר בקוטר הקערה. מהדקים את שולי הבצק לקערה בעזרת קווים שחורצים בו במזלג.

מכניסים את קערות המרק לתנור שחומם מראש לחום של 200, אופים עד שהבצק מזהיב ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים