פסטה עם עוף ופירות יבשים ברוטב פירי פירי וסויה
של רשת "ננדוס"
חבילת פסטה פנה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות יצרן
4\1 כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק
100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות (מושרה כשעה במרינדה של: 1 כף שמן זית, 1 כף רוטב סויה, ' כף רוטב פירי פירי, 1 כף סוכר)
2\1 כוס יין לבן
200 גרם פירות יבשים חתוכים (תאנים, משמישים, תמרים, צימוקים)
מלח, פלפל שחור גרוס
2\1 כוס רוטב פירי פירי של ננדוס
4\1 כוס רוטב סויה
כוס שקדים לקישוט
ההכנה:
שמים את השום והשמן במחבת ומטגנים עד להזהבת השום. מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ 2 -3 דקות, מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים.
מוסיפים את הפסטה מבשלים כדקה שתיים, מצרפים גם את הפירות היבשים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את רוטב הסויה והפירי פירי.
מבשלים כדקה ומעבירים לצלחת הגשה. מעטרים בשקדים