סלט בריאות
של אבי קונפורטי, מוזס
4 כוסות כרוב אדום פרוס דק
1 כוס כרוב סיני פרוס דק
1 כוס מלפפון ירוק פרוס
1/2 כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקים
1/2 כוס צנון לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
1/2 כוס גזר לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
1/2 כוס נבטי אלפלפא
1/2 כוס נבטי צנון או ברוקולי
1/2 כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות
1/2 כוס שברי אגוזים, שקדים וגרעינים
1/2 כוס ויניגרט עגבניות או לפי הטעם (מתכון בהמשך)
ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עם ויניגרט העגבניות, מפזרים את שברי האגוזים, השקדים והגרעינים מעל.
ויניגרט עגבניות
המצרכים:
1/2 כוס שמן תירס בכבישה קרה
1/3 כוס חומץ תפוחים
2 כפות דבש
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
2
שני שום קצוצות דק
1 שלוטס קצוץ
2 עגבניות מגוררת גס ללא קליפה
6 עלי נענע קצוצים גס
ההכנה:
מערבבים בקערה ומוסיפים מלח לפי הטעם.