גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פטריות פורטובלו עם טופו ואצות

של השף מיקה שרון, מסעדת מיקה

NRG מעריב | 9/3/2006 14:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
זוהי מנה צמחונית של סתיו ואביב ביחד. לפטריות פורטובלו יש נוכחות של סטייק. הן עסיסיות ובשרניות, עפ טעם כהה וקצת מסתורי, ומתחברות יפה עם הטופו שספג את טעמי המרינדה ועםירקות הגינה הטריים והצבעוניים.

המצרכים ל- 4 מנות:
למרינדה:
1 כוס סויה
1/4 כוס קולה
1/4 כוס מירין
1/4 כוס שמן שומשום
1/4 כוס חומץ אורז
1/4 כוס סירצה
1 כפית שום קצוץ
1 כפית שאלוט קצוץ
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף בצל ירוק קצוץ

לפטריות:
16 פטריות פורטובלו גדולות שלמות ללא "הרגל"
250 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
4 יחידות אינרי
4 כפות אצות איזוקי מושרות ל- 1/2 שעה במים רותחים
1 גמבה פרוסה לרצועות דקות
חופן עלים ירוקים לקישוט

ההכנה:
המרינדה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה, שומרים במקרר.

הפטריות:
מחממים את התנור ל- 185 מעלות. משרים את הפטריות במרינדה כ- 20 דקות.
מוציאים מהמרינדה את הפטריות ומניחים בתבנית אפייה שטוחה. אופים כ- 10-5 דקות.
מכניסים את קוביות הטופו למרינדה (אפשר גם ערב קודם).

ההגשה:
מערבבים את קוביות הטופו המושרות עם חופן העלים ורצועות הגמבה. פורסים את האינרי לרצועות דקות ומוסיפים.
מניחים 2 פטריות גדולות חמות במרכז הצלחת ועליהן מתערובת הטופו. מקשטים באצות איזוקי.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים