גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


תאנים ממולאות בבשר טלה

של השף גיא פרץ ממסעדת ORO

NRG מעריב | 29/3/2006 10:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
1 ק"ג בשר טלה טחון מס' 2 –טחון דק
200 גר' שומן כבש טחון דק
50 גר' צנוברים קלויים
צרור כוסברה קצוצה
מלח, פלפל שחור גרוס
3 בצלים קצוצים דק

ההכנה:
מערבבים יחדיו את כל חומרי המילוי לקבלת מרקם אחיד. משרים תאנים מיובשות כשעה במים פושרים ומעט ברנדי.

חורצים כיס בתחתית התאנה וממלאים במילוי. צולים בתנור משולב ב-150 מעלות למשך כ-15 דקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים