גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


צלעות טלה על הפלנצ'ה

של רות יולס, גורמה

NRG מעריב | 3/4/2006 8:51 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
2 ק"ג צלעות טלה צעירות ועדינות (מופרדות)
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס עלי רוזמרין או תימין
מלח ים גס
פלפל שחור טחון טרי

ההכנה:
מערבבים את הצלעות עם השמן, הרוזמרין, המלח והפלפל ומשהים שעה מחוץ למקרר.

מחממים היטב (10 דקות) פלנצ'ת ברזל כבדה (מחבת מחורצת) על שתי להבות של הגז.

מניחים על משטח הברזל החם את הצלעות וצולים כ-6-8 דקות מכל צד.

מסדרים על צלחת הגשה, ומקשטים בענפי רוזמרין או תימין. טוחנים למעלה עוד פלפל שחור.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים