צלעות טלה על הפלנצ'ה
של רות יולס, גורמה
2 ק"ג צלעות טלה צעירות ועדינות (מופרדות)
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס עלי רוזמרין או תימין
מלח ים גס
פלפל שחור טחון טרי
ההכנה:
מערבבים את הצלעות עם השמן, הרוזמרין, המלח והפלפל ומשהים שעה מחוץ למקרר.
מחממים היטב (10 דקות) פלנצ'ת ברזל כבדה (מחבת מחורצת) על שתי להבות של הגז.
מניחים על משטח הברזל החם את הצלעות וצולים כ-6-8 דקות מכל צד.
מסדרים על צלחת הגשה, ומקשטים בענפי רוזמרין או תימין. טוחנים למעלה עוד פלפל שחור.