גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


תותים בסירופ עם קרם מסקרפונה

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה | 24/5/2006 9:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
250 גר' תותים (חצי סלסילה) שטופים וחתוכים לרבעים
2 כפות סוכר
1 כף ליקר קוואנטרו או ליקר תפוזים אחר
1 כף מיץ תפוזים

לקרם מסקרפונה:
1 קופסת גבינת מסקרפונה (250 גר')
גרגירים מ-1/2 מקל וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות גדושות סוכר

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר, הליקר ומיץ התפוזים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים
למקרר.
2. מערבבים את גבינת המסקרפונה עם גרגירי מקל הווניל.
3. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את המסקרפונה תוך כדי הקצפה ומקציפים כדקה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את הקרם לכוסות אישיות ומניחים מעל את התותים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים