תותים בסירופ עם קרם מסקרפונה
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
250 גר' תותים (חצי סלסילה) שטופים וחתוכים לרבעים
2 כפות סוכר
1 כף ליקר קוואנטרו או ליקר תפוזים אחר
1 כף מיץ תפוזים
לקרם מסקרפונה:
1 קופסת גבינת מסקרפונה (250 גר')
גרגירים מ-1/2 מקל וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות גדושות סוכר
ההכנה:
1. מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר, הליקר ומיץ התפוזים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים
למקרר.
2. מערבבים את גבינת המסקרפונה עם גרגירי מקל הווניל.
3. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את המסקרפונה תוך כדי הקצפה ומקציפים כדקה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את הקרם לכוסות אישיות ומניחים מעל את התותים.