מאפינס עם גבינת קשקבל ועשבי תיבול
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
החומרים:
2 כוסות קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 ביצה גדולה (מס' 1)
1 כוס רוויון
1/4 כוס שמן קנולה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1/3 כוס עשבי תיבול קצוצים (עירית, בזיליקום, פטרוזיליה)
פלפל שחור גרוס
ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות, ומשמנים תבנית שקעים.
2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצה, מוסיפים את הרוויון, השמן, הגבינה ועשבי התיבול, מפלפלים
ומערבבים.
4. מערבבים יחד את תכולת שתי הקערות לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית שקעים, ואופים כ-20 דקות, עד שהמופינים זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.