גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מאפינס עם גבינת קשקבל ועשבי תיבול

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

NRG מעריב | 1/6/2006 9:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 8 מופינים

החומרים:
2 כוסות קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 ביצה גדולה (מס' 1)
1 כוס רוויון
1/4 כוס שמן קנולה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1/3 כוס עשבי תיבול קצוצים (עירית, בזיליקום, פטרוזיליה)
פלפל שחור גרוס

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות, ומשמנים תבנית שקעים.
2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצה, מוסיפים את הרוויון, השמן, הגבינה ועשבי התיבול, מפלפלים
ומערבבים.
4. מערבבים יחד את תכולת שתי הקערות לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית שקעים, ואופים כ-20 דקות, עד שהמופינים זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים