גלידת חלבה עם אגוזי פקאן
של דנה דור, גורמה
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס דבש או דבש חרובים אורגני טבעי
1/2 כוס מים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר שמנת צמחית)
1/4 כוס אגוזי פקאן שבורים או טחונים
סילן או סירופ מייפל טבעי לקישוט
ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה, ומערבבים אותה עם יתר החומרים.
2. מרפדים תבנית מלבנית מוארכת בניילון נצמד, מפזרים את האגוזים בתחתית, יוצקים לתוכה את הבלילה ומקפיאים לכמה שעות.
3. הופכים את התבנית, ומקשטים את הגלידה בסירופ.