גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


גלידת חלבה עם אגוזי פקאן

של דנה דור, גורמה

NRG מעריב | 11/8/2006 8:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס דבש או דבש חרובים אורגני טבעי
1/2 כוס מים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר שמנת צמחית)
1/4 כוס אגוזי פקאן שבורים או טחונים
סילן או סירופ מייפל טבעי לקישוט

ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה, ומערבבים אותה עם יתר החומרים.
2. מרפדים תבנית מלבנית מוארכת בניילון נצמד, מפזרים את האגוזים בתחתית, יוצקים לתוכה את הבלילה ומקפיאים לכמה שעות.
3. הופכים את התבנית, ומקשטים את הגלידה בסירופ.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים