גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שיפודי סלמון

של השפית סיגל לוי ל- STOA

NRG מעריב | 16/8/2006 8:36 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 מנות

החומרים:
5 עגבניות אדומות ובשלות
4 שיני שום
1/3 כוס יין לבן
כף סוכר
ענף טרגון טרי קצוץ דק
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
600 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות עדיף טרי


ההכנה:

הרוטב:
1. חותכים את העגבניות לקוביות גסות.
2. מאדים בסיר קטן  את שיני השום בשמן זית, מוסיפים את העגבניות, הסוכר והטרגון ומבשלים על אש נמוכה עד שהעגבניות מתפרקות לחלוטין.
3. מוסיפים יין לבן ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
4. מתבלים במלח ופלפל, טוחנים ומסננים.

המנה:
1. חותכים את הדג לקוביות של 30 גרם ומשפדים על שיפודי במבוק, מתבלים במלח ופלפל לבן.
2. צולים את השיפודים על מחבת או על גריל פחמים לדרגת מדיום.
3. מגישים עם הרוטב הפושר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים