מרק גספאצ'ו צהוב
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
500 גרם (סלסילה) עגבניות שרי צהובות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 פרוסות עבות של חלה ללא הקרום
1/2 כוס מים מינרלים קרים
1/2 כוס מיץ תפוזים קר
1/2 בצל בינוני קצוץ
3-2 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט:
עלי פטרוזיליה או כוסברה
ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את כל החומרים במשך 2-3 דקות, עד לקבלת מרקם אחיד.
2. ממליחים, מפלפלים לפי הטעם ומעבירים למקרר עד להגשה.
3. מחלקים לקעריות ומקשטים בעלי פטרוזיליה או כוסברה.