גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק גספאצ'ו צהוב

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

NRG מעריב | 17/8/2006 8:06 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
500 גרם (סלסילה) עגבניות שרי צהובות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 פרוסות עבות של חלה ללא הקרום
1/2 כוס מים מינרלים קרים
1/2 כוס מיץ תפוזים קר
1/2 בצל בינוני קצוץ
3-2 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט:
עלי פטרוזיליה או כוסברה

ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את כל החומרים במשך 2-3 דקות, עד לקבלת מרקם אחיד.
2. ממליחים, מפלפלים לפי הטעם ומעבירים למקרר עד להגשה.
3. מחלקים לקעריות ומקשטים בעלי פטרוזיליה או כוסברה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים