גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עוף בתפוזים, לימון וג'ינג'ר

של מנה שטרום, גורמה

NRG מעריב | 4/9/2006 8:02 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הופתעתי לגלות בספרים שאת הג'ינג'ר הביאו לאיטליה היהודים המהגרים מצפון אפריקה. בעבר היה מקובל להשתמש באבקת ג'ינג'ר מג'ינג'ר מיובש, אבל כיום, כשכל כך קל למצוא ג'ינג'ר טרי, כמובן שנעדיף את האחרון. לאחרונה חדר לשוק מוצר נפלא בשם "טבע עוף", מבית היוצר של "באר טוביה", עוף ללא אנטיביוטיקה - אך יותר חשוב, עוף בעל טעם נפלא. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

כמות: 6-4 מנות

החומרים:
1 עוף שלם
מיץ מתפוז אחד
מיץ מלימון אחד
1 לימון פרוס לפרוסות עם הקליפה
1 תפוז פרוס לפרוסות עם הקליפה
3 כפיות דבש
1 כוס יין לבן
גרידת לימון ותפוז
1 כף ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ דק
מלח ופלפל
4 כפות שמן זית

ההכנה:
1. מערבבים היטב את מיץ ההדרים, הדבש, הג'ינג'ר, שמן הזית, גרידת ההדרים, מלח ופלפל.
2. יוצקים את התערובת על העוף ומעסים היטב.
3. מניחים את העוף בכלי האפייה.
4. מסדרים את פרוסות הלימון והתפוז בתוך העוף ומחוצה לו.
5. יוצקים מעל את היין הלבן.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, לכ-50 דקות, עד להשחמת העוף.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים