גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פאייה פירות ים

של הטפאס בר ארבינקא

NRG מעריב | 7/9/2006 8:40 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:

לאורז פאייה:
1.2 ק"ג פלפל אדום
1.2 ק"ג פלפל צהוב
30 גרם כורכום
2 ק"ג אורז
0.5 גרם זעפרן
3 ליטר ציר ירקות
50 גרם שמן זית לטיגון
2 בצלים קצוצים
1 כף שום כתוש

למנה:
3-4 מולים
4-5 גופי קלמארי
3 ראשי קלמארי
3 שרימפס מוקפצים
שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון
ציר ירקות חם

ההכנה:

האורז פאייה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה יחד עם הזעפרן
2. מטגנים את הפלפלים עם השום הכתוש בשמן זית עד שהם מתחילים להשחים.
3. מוסיפים את האורז והכורכום ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את ציר הירקות ואת הזעפרן ומכסים.
5. מבשלים כ-14 דקות.
6. מקררים את האורז על מגש.

המנה:
1. מחממים שמן זית במחבת.
2. מוסיפים 3-4 מולים (תלוי בגודל), 4-5 גופי קלמארי, 3 ראשי קלמארי ו-3 שרימפס מוקפצים.
3. מוסיפים מעט שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, מעט מיץ לימון וציר ירקות ומביאים לרתיחה.
4. מתבלים במלח ופלפל.
5. מוסיפים שתי כפות אורז פאייה ומבשלים עד שהנוזל נספג באורז.
6. מורידים את האורז לצלחת הגשה גדולה ומסדרים את פירות הים מעל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים